Witam serdecznie, pierwszy post na forum i chcę się poradzić co i jak. Posiadam Prawo Jazdy już pełne 3 lata, od tamtej pory wiele aut przerobiłem, zaczynając od fiesty 1.1 poprzez Safrane 2.2 kończąc na Vito 2.3
![Smile :)]()
a więc powiem tak, mam osobiście dla siebie do przekazania kwotę taką jak w tytule, ale moje wymagania będą dość duże, przede wszystkim ma być to DIESEL na turbinie. Chcę auto, które będzie w stanie wiele znieść ponieważ jestem dość wymagającym kierowcą. Diesel musi mieć tą minimalną moc 100 KM (do 200 nawet)
![Wink ;)]()
nie wliczając jednostek, które są na prawdę drogie w utrzymaniu czyli 2.5 V6 TDI w audi i VW
auto będzie sprowadzone z zagranicy, auto od razu z góry mówię będzie wyposażone w zawieszenie gwintowane, ponieważ przekonałem się jak się na tym jeździ i dla mnie jest to najbezpieczniejsze zawieszenie, pomimo tego że nasze polskie drogi są jakie są. Auto ma mieć sensownego kopa
i takie w miarę normalne w utrzymaniu, bo nie mam zamiaru wydawać kupę pieniędzy na drobnostki, jakie modele polecacie ? Preferuje raczej niemiecką markę
![Wink ;)]()
nie wliczając VW ale jak i również też tego nie wykluczam.
z góry dzięki za odpowiedzi i pozdrawiam serdecznie poświętnie
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU