REKLAMA
Stety NIestety toyota akurat bardzo mocno trzyma cenę za to ją lubię i często kupuję.
szybki napisał(a):Jeden ze sposobów: pilnujesz najdroższej oferty, po pół roku atakujesz i składasz swoją ofertę zazwyczaj niższą o 50% nieraz udaje się telefonicznie ale żeby być wiarygodnym dobrze to zrobić osobiście wychwytując wszystkie niuanse typu że auto już wrosło w trawę albo opony są wytarte...dobrze jeszcze położyć kasę na stół...
Już nie wspomnę o autach w których jest motor shaden bo np.mechanik źle złożył rozrząd
hehe, to pewnie ty piszesz do mnie te częste nie-realne propozycje cenowe, jest tego teraz cała plaga. Np. mam auto za 30 000zł, a tu ktośe-mail że daje 26 tys i jest jutro po odbiór tylko nie wie że już ktoś auto zadatkował
ja akurat w PL nie kupuję i nie muszę pół roku się kogoś prosić żeby mi sprzedał, bo aut do zakupu mam codziennie po kilkaset szt
Z motorschadenem nie biorę, kilka lattemu kupiłem kilka, teraz szkodaczasu na naprawę/wymianę silnika, zresztą nie wychodzi to tak tanio już, musi być naprawdę dobra przebitka.
dzisiaj liczy się dobry towar i szybka sprzedaż, marże są słabiutkie, bo na dobrych autach ciężko coś zarobić.