Kupno samochodu malego

25 Sty 2012, 12:47

Witam, To mój pierwszy post na tym forum, mam nadzieje ze nie zrobię żadnego błędu. Mam problem poszukuje jakiegoś małego autka np. nissan micra albo coś w stylu lanci Ypsilon. Autko musi mieć instalacje gazowa, kosz auta do 4000 zł(najlepiej gdyby mniej) oraz musi mieć łańcuch rozrządu. Polecacie jakieś mało awaryjne autka??? Po drugie mam do kupna lancie Ypsilon z przebiegiem 199tys km. z 1996 roku?? czy przebieg powinien mnie bardzo przerazić?? czy spokojnie Jeszce pojeżdżę? z góry dziękuje za info.
cugi253
Obserwowany

Prawo jazdy: 01 01 2006
Auto: daci logan 1,4 , nissan micra

25 Sty 2012, 20:03

Szukaj micry.
W takiej kasie nie patrz na przebieg, tylko san ogólny auta. Aczkolwiek 200 tys jak na 15 letni samochód, to nie dużo, ale należy zwrócic uwagę na charakter auta(auto miejskie), więc 200 tys po mieście to całkiem sporo. Jednak jeżeli znajdziesz Micrę w sensownym stanie nie powinna sprawiac kłopotów.
sebalzk
Początkujący

Miejscowość: WWA

25 Sty 2012, 20:10

Też jestem za Micrą,do 4000zł znajdziesz egzemplarz w db stanie.
A z innych aut to może być jeszcze Fiesta mkIV [link do oferty na Allegro wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Limuzyna Audi A8 L extended
    Życzenie klienta jest priorytetem dla czterech pierścieni, nawet wtedy gdy wymagania wydają się niezwykłe. Przykładem takiego podejścia jest przygotowanie specjalnej wersji Audi A8. Na zamówienie jednego z europejskich ...