Czy kupujecie może wędliny przez internet? Szukałam ostatnimi czasy trochę informacji w tym temacie i zastanawiam się nad sklepem ... - korzystał może ktoś?
Z góry dzięki za wszystkie porady i opinie!
Ostatnio edytowany przez ArteK, 18 Sty 2014, 15:48, edytowano w sumie 1 raz
Powód:Reklama sklepu usunięta
no przyznam ze pierwszy raz slysze zeby ktos chcial wedline przez neta kupowac;p Heh jak ci sie nie chce do sklepu latac kup sobie w jakis maretach typu alma/tesco i zamow dowoz na stronach jest regulamin i strefy dowozu;p
To te trzy litery, które zawróciły w głowie nie jednemu, BMW
Wörthersee 2017 - doroczny zlot miłośników GTI Nad jeziorem Wörthersee w Austrii odbywa się co roku największy zlot samochodów Volkswagena w wersji GTI. W tym roku prawdopodobnie to niezwykłe święto odwiedzi około 200.000 fanów. Volkswagen przygotował ...
Darmowe ogłoszenia o samochodach i nie tylko, warto z nich korzystać? Współcześnie ogłoszenia o samochodach coraz częściej są zamieszczane na bezpłatnych portalach. Takie rozwiązanie daje wiele możliwości zarówno ogłaszającym, jak i osobom zainteresowanym kupnem auta. Szybki dostęp ...
Mimo, iż bardzo lubię zakupy przez internet i uważam to za bardzo dużą wygodę to nigdy nie zdecydowałabym się na zakup wędliny w ten sposób - to jednak coś takiego co trzeba obejrzec.
Mam podobne zdanie co Wy, dużo kupuje przez internet. Jednak są pewne produkty, ktorych raczej nie kupie nigdy przez internet, mięso, ryby, warzywa, owoce wole widziec i się przekonac czy są świeże czy nie...
Ja też korzystam z usług Tesco, nie ma problemu z wniesieniem nawet na piętro dużej ilości zakupów, wody etc. spoko opcja, wcale nie wychodzi dużo drożej.
Jak zobaczyłem ten topic to moja pierwsza myśl - dobry żart. Wędliny wolę kupować widząc je ;P Lubię zakupy przez internet ale tego raczej nie wprowadzę w życie.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.