Kurierka - ile powinenem wziąĆ?

06 Lut 2008, 13:04

Pewien pan jest kurierem. :) Ma chorą nogę więc potrzebuje zastępstwa. Oferuje pewnemu panowi nr2 zatem pracę. Poniedziałek i wtorek rozwożenie paczek za 1,50 zł za adres (jeżeli 2 paczki pod 1 adres to tylko 1,50 dostaje pan nr2), robi się dużo KM bo to po okolicach miasta się rozwozi i mówił że nawet do 600 km może być. + wypady za granice. Do węgier 200 czy 250 za budapeszt, do holandii też 200 czy 250... za jedno z tych 250 proponuje pan nr1. planowany jest wypad do niemiec jeszcze. kwota do uzgodnienia. Pytania moje to:
Czy 1,50 za paczkę w tych warunkach to dobra stawka?
Czy za wypady za granicę nie zamało? Bo moim zdaniem to troszku mało.
Czy kapneliście się, że pan nr2 to ja?
Czy mogę liczć na szybką odpowiedź??:*
Dziękuje za uwagę:D

_______EDYTKA
Na pytanie 4 sam już sobie odpowiedziałem...:/
3 mnie nie interesuje tak mocno...
Come on ludzie... musi być ktoś kto wie coś na ten temat...
jazda
Nowicjusz

07 Lut 2008, 00:17

Widze ze jakoś nikt nie chce Ci odpowiedzieć :) swoim samochodem czy dostajesz??
1. wielki zarobek to to nie bedzie. no ale więcej zapewne nie dostaniesz
2. jesli 200zł za kilka h jazdy samochodzikiem, o ile jest wygodne :) jak dla mnie mogloby byc.
3. Tak myślałem :D
GDYBY PRZEDNI NAPĘD BYŁ LEPSZY TO CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH :)
Bryann
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Jawor
Auto: Nie mam

07 Lut 2008, 00:22

No i jeszcze musialbys sie popytac ile tych paczek sie tak mnie wiecej rozwozi. BO że 600km to nic nie mówi. Jedziesz np do W-wy i tam ile masz 20-30-40 dostaw? Niech Ci powie chociaz tak ogolnikowo ile sie paczek rozwozi zebys wiedzial ile pieniedzy za to bedziesz mial no i wtedy mozesz myslec czy Ci sie to oplaca czy nei bardzo.
Bryann
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

07 Lut 2008, 11:07

eheheh spoko pytałem się na początku... nie sądziłem, że to takie ważne:D
jego wóz... a paczek jest od 30 w słabe dni do 150 w dobre dni...
jazda
Nowicjusz

07 Lut 2008, 15:07

No to teraz czysta matematyka. Dajmy na to średnia 100paczek. 100*1,5=150zł, do tego dajmy na to z 3 za granice to masz 600zł. 600+150 daje nam 750zł. Średnio...jeśli taka kwota Ci wystarczy i oczywiscie lubisz jezdzic samochodem no to bierz. Ja szczerze to bym wział. duzo ludzi poznasz :) weż sobie dziewczyne, ukochana czy kumpla, żeby Ci się nie nudzilo w podróży i śmigaj aż miło :D
Bryann
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

07 Lut 2008, 21:34

Bryan... jeszcze jedno... można tu jakieś PLUSY dawać czy coś?? Dziękuje CI pięknie!! :) Naprawdę mi pomogłeś:)
:)
Pozdrawiam Cię!!!
jazda
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla?
    Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...
    Pracownik w samochodzie
    Eksperci szacują, że nawet 40% ofiar wypadków drogowych w Unii Europejskiej to osoby, które zginęły w zdarzeniach związanych z pracą(1). Na niebezpieczeństwo narażeni są nie tylko kierowcy zawodowi, lecz także ...

07 Lut 2008, 23:23

Plusy byly ale wycofano :) ciesze się, że udało mi się pomóc :) i co bierzesz tę robotę :) ??
Bryann
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

08 Lut 2008, 12:04

Chyba raczej napewno nie wiem... :) Biorę:) Czymś się zająć trzeba, a jazda samochodem to najlepsza rzeczy (poza sexem) jaką znam:).
Nowicjusz

09 Lut 2008, 17:53

Jakby mnie zaoferowano takie coś, również z chęcią bym przyjął :D powodzenia w pokonywaniu licznych km :D
Bryann
Stały forumowicz
Awatar użytkownika