L R FREELANDER - Kupiłem i brak mi podstawowych wiadomości

25 Sty 2009, 15:32

HUBI napisał(a):Przychodzą z przodu i giną w fotelach. Może ma to związek z jakimś zabezpieczeniem auta.
- jeżeli masz świerze auto to sprawdz tuleje zawieszenia /na szarpakach/ i sprawdz następnie - zbieżność , kąty pochylenia kół na diagnostyce /komputerowo/ - ja miałem problem 6szt. tulei do wymiany. O dane techniczne -diagnostyczne /wielkości/ -zbieżność itp. trzeba poprosić mądrzejszych.
stanisław tołłoczko
Początkujący

Miejscowość: pomorze

25 Sty 2009, 15:33

stanisław tołłoczko napisał(a):
HUBI napisał(a):Przychodzą z przodu i giną w fotelach. Może ma to związek z jakimś zabezpieczeniem auta.
- jeżeli masz świeże auto to sprawdz tuleje zawieszenia /na szarpakach/ i sprawdz następnie - zbieżność , kąty pochylenia kół na diagnostyce /komputerowo/ - ja miałem problem 6szt. tulei do wymiany. O dane techniczne -diagnostyczne /wielkości/ -zbieżność itp. trzeba poprosić mądrzejszych.
stanisław tołłoczko
Początkujący

Miejscowość: pomorze

25 Sty 2009, 19:14

Po co ty to piszesz.Przecież każdy wie że jak się kupuje auto to trzeba pojechać na diagnostykę.Tu kolega prosi o pomoc odnośnie foteli a ty z diagnostyka wyjeżdżasz.
motorro
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Ziemia Lubuska/Dolny Śląsk

26 Sty 2009, 20:29

Stanisław, czynności o których piszesz dokonałem przed zakupem auta :D POZDRAWIAM
Jeśli ktoś ma wiedzę dotyczącą foteli i przewodów pod nimi to poproszę o podzielenie się nią.
... byle do 15:00, byle do piątku ...
HUBI
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: www

16 Lut 2010, 19:52

Troszke dawno tew posty byly pisane ale dodam ze jesli chodzi o te przewody pod siedzeniami to prawdopodobnie beda napinacze od pasow bezpieczenstwa. Mam nadzieje ze pomoglem :razz:
bosmanpol
Nowicjusz

Miejscowość: Konin