Ładne e30 z sekwencją do oceny.

13 Paź 2014, 21:33

Witam wszystkich otóż postawiłem już kropke nad i. A więc mój wybór padł na bmw e30 lub e34 ta mi sie podoba i ta także to zależy jaki egzemplarz mi się trafi.(dla nie wtajemniczonych mam 15tyś -/+ 2k na sam samochód )

W tej cenie mógłbym mieć coś nowszego,ale kupując takie bmw w tej cenie oczekuję,że to będzie na prawdę zadbana sztuka można powiedzieć,że szukam rodzynka bo w tej cenie mógłbym szukać e39 lub e46. Na pewno będę jeździł w gazie (kupie z,albo założę sam)
Myślałem też o sprowadzeniu takiego autka z zagranicy co myślicie o takiej opcji ?
No i jeszcze jedno oczekuję,że będzie miało takie autko klimę (chociaż ta czarna nie ma ) no i skórzane fotele.
Mam świadomość i nie skreślam jeżeli będzie miało zderzak malowany lub coś w tym stylu bo to nie są nowe samochody,lecz dodaje że każde auto będę badał dokładnie.(mierniki,komputery szmery bajery :) )

Proszę o waszą interpretację tego postu :)

Pozdro ! :ok:
adrianbokser
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Śląsk
Auto: E32
Silnik: m60b30
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 1994

13 Paź 2014, 21:56

Piękny plan ! Pamiętaj jednak,że musisz znaleźć naprawdę zadbaną sztukę od pasjonata. Nie zniechęcaj się jeśli to potrwa. jednocześnie proponuję nie zamykać się na E46 np jeśli się trafi. Czyli realizuj plan ale oczy miej uważnie otwarte. :)
Z twojego tekstu wynika,że wklejasz linka ale go nie ma..? :(
artur73
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 40
Miejscowość: POZNAŃ
Prawo jazdy: 02 10 1991
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Renault
Silnik: 1,6 110KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna

14 Paź 2014, 05:12

No własnie linku nie ma.. co do samego planu to dobrze myślisz,15tys będzie wsam raz na zadbane E30 a potem dążyć do youngtimera.
Tutaj bardzo ładna [link do oferty na Allegro wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Rok produkcji: 2012

14 Paź 2014, 08:10

Hehe panowie sorki za brak linku,ale z tego całego rozpisywania się zapomniałem o najważniejszym. [link do oferty na Olx wygasł]
adrianbokser
Aktywny
Awatar użytkownika

14 Paź 2014, 08:27

Oba auta z linków warte zainteresowania. Czarne już zrobione i gotowe do jazdy zapewne. Czerwone za to jest świetną bazą do samodzielnego realizowania pomysłu na takie auto. :) Oczywiście istotną rzeczą jest ilość drzwi o obu autach. czerwone 5 d,może mniej nadawać się z założenia na glebowanie i "skręcać" w stronę zachowania jednak w oryginale.
artur73
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 40
Miejscowość: POZNAŃ
Prawo jazdy: 02 10 1991
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Renault
Silnik: 1,6 110KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Skrzynia biegów: Manualna

14 Paź 2014, 09:00

Chciałbym powiedzieć,że właśnie preferowałbym wersje 3 drzwiową ze względu na swoją linie. To tak jak z mesiem w124 coupe a sedan :)
adrianbokser
Aktywny
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nowy Actros a’la Swanski - "Truck & Art"
    Nowy Actros jest znany nie tylko ze swoich osiągów i niskiego spalania, ale również z drapieżnego wyglądu i nowoczesnego designu. Paweł "Swanski" Kozłowski postanowił dodatkowo podkreślić te cechy pojazdu, ozdabiając ...
    Zimowa Szkoła Bezpieczeństwa
    Jazda w zimowych warunkach wymaga od kierowcy większych umiejętności, a także odpowiedniego wyposażenia samochodu w opony, które zapewnią maksymalną możliwą przyczepność. Od kilku lat toczy się dyskusja, czy warto ...

14 Paź 2014, 19:35

Mi osobiście ta czarna sie nie podoba no chyba że zmienić koło i tylne lampy.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Rok produkcji: 2012

15 Paź 2014, 13:59

Adrianbokser - Sprawdź PW.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW