Laguna 1 94r klima i licznik nie działa.POMOCY!!!

27 Mar 2012, 23:18

Witam serdecznie, mam problem z laguną którą tyle co kupiłem. Nie działał klimatronic i okazało się że poprzedni właściciel wyjął bezpiecznik. Zamontowałem bezpiecznik i wszystko było ok. zaczął pokazywać prędkość , obroty itd. Na liczniku świecił się napis serw. ale działało. Po około 4 dniach bezpiecznik się spalił i od tamtej pory jak tylko go wkładam to od razu go wybija nawet jak kluczyk w stacyjce nie jest przekręcony. nie działa licznik i klimatronik (tylko lekko świeci ) Rozebrałem już wszystko co można było - wypiąłem licznik , zapalniczkę , zegarek, radio, i cały czas go wywala. co dziwne na listwie bezpieczników nie pokazuje zwarcia napięcie jest tylko na jednym pinie!! Proszę o pomoc.
[email widoczny po zalogowaniu]
manyl
Obserwowany

Prawo jazdy: 01 07 1997
Auto: opel omega C

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Wyjazd na wakacje samochodem – o czym pamiętać?
    Długo wyczekiwany po okresie kwarantanny czas wakacyjnych wyjazdów w końcu nadszedł. Z uwagi na bezpieczeństwo, o wiele więcej Polaków w tym roku zdecyduje się na podróże krajowe, by zobaczyć lokalne ...
    Limitowana wersja Mazdy3 MPS
    Mazda Motor Poland wprowadza specjalną wersję modelu Mazda3 MPS, która jest już w ofercie salonów sprzedaży w całej Polsce. Oferta obejmuje 10 egzemplarzy Mazdy3 MPS. Mazda3 MPS została wzbogacona o nowe elementy ...