Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
mirobak1 napisał(a):Byłem tam i trafiłem na pracownika który nic nie wie albo udaje że nie wie, na żadne pytanie nie dostałem odpowiedzi. Ogólnie auto wygląda nieźle, może trochę zbyt zniszczone wnętrze jak na deklarowany przebieg. Powinien je obejrzeć ktoś, kto zna się na Lagunach albo ogólnie na sprawdzaniu aut przed zakupem. Ja odpuściłem bo zmieniły się plany i będę dobijał stary samochód jeszcze jakiś czas.
motozakup napisał(a):chyba jednak wstydzisz podpisać się NIPem pod tymi wypowiedziami
Kao napisał(a):Wszystko za swojego klienta i swoją cenę, ja już przestałem handlować osobówkami w Polsce bo to jakiś nieśmieszny żart. Co bym nie sprzedawał jaki stan by nie był czy przedział cenowy zawsze są albo apacze albo brak zainteresowania
Baza z danymi technicznymi samochodów marki RENAULT. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne RENAULT