Witajcie. Dziś miałem małą przygodę. Jechałem jakieś 25-30km na rezerwie, potem zatankowałem, przejechałem ok. 2-3 km i auto zgasło. Wcześniej zaczęło mi przerywać. Później już nie chciało zapalić. Próbowałem pompować paliwo tą pompką pod maską. Mam na myśli to: Na początku było widać jak ON płynie w wężykach, teraz nic. Mimo tego, jak sie popompuje, to auto jakoś zapali, ale ciężko chodzi. Jakby mu paliwa brakowało. Jak przygazuje to gaśnie. Wcześniej jadąc na rezerwie, wydaje mi się, że się jakoś słabo zbierał. Myślicie, że ta pompa padła? Jest w ogóle jakaś pompa w zbiorniku paliwa?
Podatek od środków transportu – co warto wiedzieć? Posiadanie pojazdu wiąże się zarówno z kosztami jego utrzymania, jak i istotnymi obowiązkami podatkowymi. Niektóre środki transportu wymagają uregulowania specjalnego podatku, który może być istotnym ...
Jak powstają aluminiowe felgi? Koła należą do najbardziej obciążonych i nieustannie narażonych na uszkodzenia, a zarazem najważniejszych dla bezpieczeństwa elementów samochodu. Poniżej wyjasniamy, jak powstają lekkie i niezwykle wytrzymałe, aluminiowe ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.