REKLAMA
Cześć. Szukam auta osobowego w tej kwocie 20 - max 22 tyś.. Niemal kompletny laik motoryzacyjny ze mnie, ale wiem czego konkretnie oczekuję w aucie, chodzi mi już nawet nie o konkretne modele, tylko 2-3 marki.
Nie mam zacięcia sportowo-wyścigowego. Nie bawi mnie ruszanie z piskiem opon. Małe auto (np. golf) do spokojnej jazdy po miasteczku, 1-2 razy w roku wyjazd w Polskę np. 1000km. Raczej benzyna. Na 90% automatyczna skrzynia (chyba, że są jakieś koszmarne problemy z nimi albo poważne PRZECIW automatowi).Chętnie japońskie auto (ponoć żywotne, sporo części itp.). Będzie używane 2000-3000 km rocznie. Raczej 4 drzwiowe, ale to nie konieczność. Klimatyzacja, wspomaganie.
ps. Uprzedzając "mędrców" internetowych : TAK, wpisałem moje oczekiwania na internetowych giełdach itp. po 300-600 ofert, co mi z nich jak tam 20 marek aut i każdy ze sprzedających odpisze lub odpowie, że jego auto to igła, jeszcze 20 lat będzie jeżdzić i prawie 1 litr na 100km pali...pytam Was, o doświadczenia, wiedzę, opinie... Dziękuję.