Po przyjsciu do samochodu zauważyłem takie coś na drzwiach od pasażera. Ktoś zostawił swój czerwony ślad... Jestem w stanie to jakoś usunąć we własnym zakresie?
Ehh jak ja nie znosze jak ktoś otwiera drzwi nieostrożnie i zostawia taką niespodziankę... Nie można powoli otworzyć i postarać się nie obić czyjegoś samochodu? Masakra...
Renault Kangoo Z.E. - elektryczny samochód użytkowy Zaprezentowane po raz pierwszy na Salonie Samochodowym w Hanowerze w 2010 roku, a następnie w wersji Maxi na Salonie w Genewie w 2011 roku Renault Kangoo Z.E. Trafiło do sieci sprzedaży w Polsce we wrześniu 2012 roku. Model ...
Najbezpieczniej stosować benzynę ekstrakcyjną... jest mnóstwo rożnego rodzaju rozpuszczalników i może nie trzeba być chemikiem żeby je używać ale warto coś wiedzieć o składzie.. Jeden z naszych klientów ostatnio chciał usunąć drobne otarcie na drzwiach, pozostałość lakieru z słupka a w efekcie powstała odbarwiona matowa plama tam gdzie użyty rozpuszczalnika. W dwóch serwisach zajmujących się detalingiem nie byli w stanie z tym nic zrobić...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.