Łamanie przepisów przez policję...spotkaliście się??

11 Paź 2009, 15:53

Prosty przyklad pojazdy poscigowe, tak samo lamia przepisy jak i ci co uciekaja.
RNI
Aktywny

Zdjęcia: 3
Miejscowość: RNI

12 Paź 2009, 01:46

MotoAlbercik napisał(a):Wg mnie,kierowca radiowozu,łamiąc przepisy ruvhu drogowego,powinien dostawać podwójny mandat i podwójną ilość pkt.

tylko który policjant wypisze mandat drugiemu policjantowi?
sam nawet byłem tego świadkiem, jechałem ze szwagrem z wawy krajowa 8 w okolicach zambrowa mieliśmy wypadek. podczas wyprzedzania kamaza on nagle kierunek w lewo i skręca w polną drogę. jego wina i nie miał jeszcze przeglądu. ja byłem bez pasów i policja o tym wiedziała a szwagier jako kierowca i policjant mandatu nie dostał, chociaż to było wpisane w papierach (potrącili mi 2 tys z odszkodowania).
pozdr
Polska rzeczywistość:
licznik do tyłu i w ludzi.
Zgroza...
hiszpan1
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Madryt

06 Lut 2010, 19:57

u mnie w miescie policjanci lamia przepisy notorycznie, wg nie zwracaja uwagi na znaki. a to oni powinni dawac przyklad.
Szymichowski
Nowicjusz

Miejscowość: Kartuzy
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Niepokojące ślady oleju silnikowego pod samochodem?
    Wycieki oleju silnikowego i innych płynów eksploatacyjnych spotykają wielu kierowców. Początkowo każda plama pod autem może wyglądać niegroźnie, jednak bagatelizowanie tego problemu może nieść za sobą poważne ...
    40-lecie Renault w Formule 1
    Renault informuje, że w ten weekend, w ramach Grand Prix Monako, uroczyście rozpocznie obchody 40 rocznicy zaangażowania marki w wyścigi Formuły 1. Renault rozpoczęło przygodę z Formułą 1 wraz z udziałem kierowcy Jean-Pierre ...