Lambo Door's

20 Sie 2007, 00:11

Ostatnio zainteresowałem się drzwiami otwieranymi w stylu lambo. Prosta zabawa .. kupujemy zestaw zawiasów wraz z siłownikami i montujemy na miejsce starych ,seryjnych zawiasów przednich drzwi. ale czy napewno to az takie proste ? Może ktoś miał juz do czynienia z taką zabawą ? I może wiecie czy sprawdzi się to w Golfie III albo w Peugot 206 ?
Praxus
Nowicjusz

Miejscowość: Gostynin

20 Sie 2007, 11:13

LSD sprawdza się w każdym aucie. Niestety nie powiem Ci czy to takie proste czy też się tak tylko wydaje, gdzyż nie zakładałem go nigdy. Jeśli już coś takiego zrobisz to do działu "zrób to sam" dodaj artykulik z zdjęciami i napisz jaki stopień trudności.
lasty
Początkujący

Miejscowość: z laptopka :D

20 Sie 2007, 15:09

no napewno umieszcze tutka jak to zrobie.. a tutaj zamieszczam fotke takich drzwi w Golfiku 3.

mam nadzieje ze tez uzyskam taki efekt :)
Praxus
Nowicjusz

Miejscowość: Gostynin
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Zbyt zmęczony, żeby wracać!
    Przed nami ostatnie dni wakacji i nieuniknione powroty do domów. To, jak będzie przebiegała podróż, zależy w dużej mierze od naszego przygotowania. Powroty z wakacyjnych wyjazdów mogą okazać się problematyczne, ...