Lampki choinkowe w mojej Clio. Pomocy !!!

02 Lis 2012, 19:46

Witam. Wczoraj kupilem Renault Clio 2 1.5 DCi z 2002 roku... Musze przyznac ze juz zaczynam tracic cierpliwość.... autko ladnie przejechalo 140 pierwszych kilometrow. No ale pozniej jak chcialem zobaczyc jak to chodzi podeptalem troche po pedale gazu i co? kontrolka (swiece zarowe plus elektryka, ale to chyba jako jedna kontrolka sie zapala) ktora nie zamierza zgasnąć. Okej, olalem temat bo samochod nie stracil na mocy ladnie zapala itd. Dzisiaj wieczorem znowu przejechalem 60km, zgasilem... odpalam i co ? SERVICE + poduszki powietrzne... myslalem juz że nie wytrzymie... Po wylaczeniu stacyjki i ponownym przekreceniu te dwie kontrolki gasna po czym po 2-3 sek znowu sie zapalają i tak wkolko. Możecie mi pomóc cos w tej sprawie?? co to może byc? Miał ktoś taką sytuacje?? Zastanawiam się nad kupnem kabla i oprogramowania [link do oferty na Allegro wygasł]

Myślicie ze to faktycznie dziala?? mozna bledy zdiagnozowac i pokasowac te bledy. Niby wszystko ma co potrrzeba. Doradzcie mi jesli mozecie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.

P.S Jest to wersja 3 drzwiowa.
morrogh
Nowicjusz

Auto: Renault Clio II 1.5 DCi

14 Lut 2013, 07:53

Witaj

Popraw styki na wtyczkach pod siedzeniami , spryskaj kontaktem i tak za 2 miesiace znowu to w sprawie poduszek.

Pzdr Mirek
szklarska
Nowicjusz

Prawo jazdy: 01 01 2001
Auto: Ford Mondeo 1.8 benzyna