Lampy tył Fiat Tipo !!

06 Cze 2008, 21:58

Witam :)
Chciałem się dowiedzieć gdzie można kupić tylne lampy do Fiata Tipo. Nie chodzi mi o zwykłe lampy, tylko o lampy ala lexus lub białe. Nigdzie nie moge takich znaleźć a widziałem w paru samochodach tego typu, te lampy. Może na zamówienie można je skądś sprowadzić. Znacie jakieś strony z takimi częściami, gdzie mógłbym takie lampy dostać. Z góry dziękuje :)
Sasza
AdamSasza
Nowicjusz

Miejscowość: Gdów

07 Cze 2008, 13:56

Może na allegro znajdziesz. Tam jest podobno wszystko.. Takie pytanko, czy masz coś zmieniane w tym swoim autku?? Czy te lampy mają być tylko jedną przeróbką??
GDYBY PRZEDNI NAPĘD BYŁ LEPSZY TO CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH :)
Bryann
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Jawor
Auto: Nie mam

07 Cze 2008, 20:19

Bryann napisał(a):Może na allegro znajdziesz. Tam jest podobno wszystko.. Takie pytanko, czy masz coś zmieniane w tym swoim autku?? Czy te lampy mają być tylko jedną przeróbką??

na allegro własnie nie ma. Lampy to nie jedyna przeróbka. Z przodu brewki
grill bez znaczka i tuningowa siatka. Z tyły spojler, progi. I oczywiście aluminiowe felgi. I te lampy chciałem ale nie moge znaleźć.
Sasza
AdamSasza
Nowicjusz

09 Cze 2008, 00:25

Hmm...skoro allegro nie ma no to nie wiem. Może jak zobaczysz tego kogoś, kto miał takie się zapytaj. Poza tym może to były z jakiegoś innego samochodu ?
Bryann
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

09 Cze 2008, 07:33

Bryann napisał(a):Hmm...skoro allegro nie ma no to nie wiem. Może jak zobaczysz tego kogoś, kto miał takie się zapytaj. Poza tym może to były z jakiegoś innego samochodu ?

A spasują z innego auta?? ale ja tego niewidziałem tych lamp na real tylko na filmikach bo naprawde ciężko jest dostać takie lampy...
Sasza
AdamSasza
Nowicjusz

09 Cze 2008, 15:36

Tak mi się wydaje, że nie były to oryginalne lampy do tego autka. Nie oszukujmy się, ale TIPO to nie jest jakaś tam ikona tuningowanej motoryzacji :) więc wątpię, czy jakieś firmy wypuszczałyby takie lampy akurat do tego autka. Co innego np GOLF. Tego to praktycznie 90% ludzi ma po tuningu, i jest pełno takich lamp. Czy z innego będą pasowały to niestety nie wiem, ale zawsze możesz poszukać. Tylko to już nie na allegro, tylko jedź do jakiegoś motoryzacyjnego sklepiku, nie wiem na giełdę może (jeśli jest takowa koło Ciebie)
Bryann
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Szukasz samochodu do XXX zł? Przeczytaj koniecznie!
    Jesteś na tym forum pierwszy raz? Szukasz porady co kupić do wybranej przez Ciebie kwoty? Użyj wyszukiwarki! Może znalazła się już odpowiedź na dręczące Ciebie pytanie, a Ty zaoszczędzisz swój czas! Dbaj o forum i ...

05 Lip 2008, 21:46

mam giełde niedaleko, ale na giełdzie też byłem i nieznalazłem owych lamp,
Sasza
AdamSasza
Nowicjusz

09 Lip 2008, 19:23

AdamSasza napisał(a):Z przodu brewki
grill bez znaczka i tuningowa siatka. Z tyły spojler, progi. I oczywiście aluminiowe felgi. I te lampy chciałem ale nie moge znaleźć.

Gdzie kupiles ten grill, siatke i progi? ja szukam i nie moge znalezc.
Pozdrowienia, Dawid
dawidc1994
Nowicjusz

Miejscowość: Korytnica

09 Lip 2008, 21:42

grill jest oryginalny, tą starą czarną siatkę zdjąłem kupiłem w sklepie motoryzacyjnym srebrną tuningową a znaczek oderwałem i zaszpachlowałem to miejsce, a brewki, progi i spoiler kupiłem na allegro, proszę wejść w zakładkę motoryzacja-części samochodowe-i na górze w okienku wpisać TIPO-następnie wejść w zakładkę Tuning. pozdrawiam
Sasza
AdamSasza
Nowicjusz

26 Lip 2008, 16:35

witam. mam do was prośbe. potrzebuje adaptery pod lusterka m3. ale nikt niema. prosze o pomoc.
werni100
Nowicjusz

26 Lip 2008, 18:31

Heh nie jesteś sam też je potrzebuję i nie mogę ich nigdzie dostać
Sasza
AdamSasza
Nowicjusz

26 Lip 2008, 19:09

pomóżcie mi. są mi pilnie potrzebne. mam lusterka i cwaniaczki dali mi adaptery od fiata uno. a tak mialo fajnie wygladac moje cacko z tymi lusterkami. jakie macie wersje silnikowe tego modelu
werni100
Nowicjusz

15 Paź 2008, 21:28

żyje tu jeszcze ktoś?? pomożecie mi z tym fantem
werni100
Nowicjusz

03 Lis 2008, 16:04

elo 4 all :) na czeskich stronach jest dużo bajerów :) niemcy też troche mają :)
ps. jak i większość tak i ja szukam lamp :)
jak narazie mam Tipka od niedawna, i planuje w nim albo brewki.. albo przedłużyć maske (wiecie ocb, nie?). po za tym w przyszłości bedzie miał 13 głośników i full podświetlenia (nawiewy, klamki, gril, itd.). ale to w przyszłości :)
pzdr.!
Slimol
Nowicjusz

Miejscowość: Złotokłos

04 Lis 2008, 18:20

źle obliczyłem.. zastanowiłem się.. i jednak będzie 6 albo 7 głośników xP
Slimol
Nowicjusz

Miejscowość: Złotokłos