LANCER, ACCORD, MAZDA 6 - co wybrać ???

24 Paź 2008, 17:22

Nosze sie z zamiaram kupna nowego samochodu. Zastanawaim sie nad:

1. MAZDA 6 EXCLUSIVE PLUS 2.0MZR-CD
2. HONDA ACCORD 2.2EXECUTIVE MT
3. MITSUBISHI LANCER SPORTBACK 2.0 DID INSTYLE

Czy ktos moze mial do czynienia z tymi samochodami i udzieli mi jakichkolwiek informacji na ich temat ? Czekam wasze na opinie.
Piotrek_
Nowicjusz

24 Paź 2008, 21:49

Nie mam do czynienia z tymi autami na co dzień ale interesuję się modelami z tej półki. Nie wiem czy moje rady się przydadzą ale zwróć uwagę np. na cenę, mitsubishi wypada najkorzystniej za naprawdę niewielkie pieniądze ( w porównaniu z konkurentami) masz super wyróżniające się autko z super osiągami i zaj... wnętrzem (chociaż honda sprawia wrażenie bardziej eleganckiej), mazda również nie odstaje ostatnia seria samochodów w każdym segmencie jest super są tylko trochę za drogie ale jeżeli sprawdzisz jakie mają wyposażenie i to samo będziesz chciał mieć np. w vw to okaże się ,że nie dostaniesz nic tańszego. Powodzenia
jur
jacko
Nowicjusz

Miejscowość: Tczew

26 Paź 2008, 19:44

ja bym postawił na Honde.fajny i elegancki samochód.
jeśli trafisz na zadbany model to będziesz zadowolony.
autolucas
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Płock

27 Paź 2008, 12:16

autolucas napisał(a):ja bym postawił na Honde.fajny i elegancki samochód.
jeśli trafisz na zadbany model to będziesz zadowolony.

jesli trafisz :?: :wink:
on chyba nma na mysli samochody nowe bo Lancer 2,0 DID jest obecny od konca zeszlego roku :P
Pozdroo
Robson86
Mitsumaniak
Pozdroo
Robson86
Nowicjusz

Miejscowość: inąd

28 Paź 2008, 20:17

jacko napisał(a):Nie mam do czynienia z tymi autami na co dzień ale interesuję się modelami z tej półki. Nie wiem czy moje rady się przydadzą ale zwróć uwagę np. na cenę, mitsubishi wypada najkorzystniej za naprawdę niewielkie pieniądze ( w porównaniu z konkurentami) masz super wyróżniające się autko z super osiągami i zaj... wnętrzem (chociaż honda sprawia wrażenie bardziej eleganckiej), mazda również nie odstaje ostatnia seria samochodów w każdym segmencie jest super są tylko trochę za drogie ale jeżeli sprawdzisz jakie mają wyposażenie i to samo będziesz chciał mieć np. w vw to okaże się ,że nie dostaniesz nic tańszego. Powodzenia

Dzisiaj ogladalem LANCERA. Faktycznie autko jest super. Robi naprawde duze wrazenie zarowno linia zewnetrzna, jak i materialy wykorzystywane do wykonczenia jego wnetrza. Znalazlem tylko jeden mankament tego samochodu. Maly bagaznik. Obecnie poruszam sie octavia II i w porownaniu z nia naprawde wypada mizernie...
Piotrek_
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Czy warto inwestować w ubezpieczenie AC?
    Wielu kierowców wychodzi z założenia, że obowiązkowe ubezpieczenie od odpowiedzialności cywilnej w zupełności im wystarczy. Polisa OC jest zatem w wielu przypadkach jedynym zabezpieczeniem dla kierowcy oraz jego pojazdu. ...