Wreszcie skończyłem tego lancera i mam już go serdecznie dość Uparłem sie ze ma był czarny, co nie jest moją mocna str. i tak zeszło kilka miechów a to trzeba było zrobić to a to tamto i tak leżał czekając w kolejce, i ostatnio postanowiłem go skończyć. to najdokładniejsza najbardziej czasochłonna, pracka jaką zrobiłem,
wnętrze malowane co z reszta widać :kwasny: lakier nakładany z rożnych zdjęć, malowany osobno, rebushowany i w małej części kopiowany, czyli wszystkiego po trochu
błędy as bo wigny sie ich nie ustrzegę baza
i chop
Podatek od środków transportu – co warto wiedzieć? Posiadanie pojazdu wiąże się zarówno z kosztami jego utrzymania, jak i istotnymi obowiązkami podatkowymi. Niektóre środki transportu wymagają uregulowania specjalnego podatku, który może być istotnym ...
Adaptacyjne światła LED (2014) Dwa lata po wprowadzeniu systemu AHS w reflektorach ksenonowych, firma Lexus zastosowała zmodyfikowane rozwiązanie dla reflektorów opartych na diodach LED. W 2014 roku zaprezentowano system, w którym zamiast ...
Najlepszy projekt jaki widziałem...jest naprawde spoko, robi świetne wrażenie. Od razu widać że to nie żadna pięciominutówka walnięta wieczorem i wrzucona na forum dla szpanu. Suuuuper...
" Jeśli wszystko jest pod kontrolą to znaczy, że jedziesz za wolno "
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.