Czemu nikt nie może zrozumieć że silnik to nie wszystko... Pewnie powiesz że jak płyta Alfy 159 to już po poprawkach i jest gitara...to porozmawiaj z policjantami jeżdżącymi Alfami ile razy wracali na lawecie. Nawet ostatnio czytałem takie zdanie Alfiarza na temat A159 " jest wszystko poprawione, zawias wytrzymuje nawet 60tyś.km." ... O czym my mówimy 60tyś.km. i się cieszymy że później tylko wahacze są do wymiany.... ???
Alfa/Lancia jest totalną porażka która w DE traci 60% na wartości w ciągu pierwszych 3lat...
Są to ładne auta ale kupuje się je sercem a nie rozumem.
Bla bla bla. [...] głupoty. Guzik mnie interesuje co czytałeś. Kup i się przekonasz. Ja mam do czynienia z Alfą 159 i wiem, że to solidny samochód. A Ty jedynie przeczytałeś w auto świecie, że to szit i lepiej w Fiaty się nie pchać. Wytrzyma zawieszenie 60 tys? To zajebiście. A w innych samochodach jest lepiej? Choćby Passat b5. Ma lepsze zawieszenie? Nie. Nie wytrzyma pewno nawet 40 tys. 2.0 tdi? Też szit. Jaki z tego wniosek? Wszystkie samochody są po to żeby się psuły.
I zamiast pisać głupoty to coś zaproponuj, zobaczymy jaki to będzie świetny bezawaryjny samochód.