Lancia Delta

19 Sty 2014, 09:47

Kupiłeś Passata w najgorszej możliwej konfiguracji 2.0 TDI, pewnie jeszcze sprowadzonego z ciekawą historią w promocji, sam podłożyłeś sobie nóż pod gardło, a teraz hejtujesz i wypisujesz jakieś bzdury. :)

Na szczęście jest coś takiego jak obiektywna regulacja rynku i jakość auta determinuje spadek wartości i wzięcie na rynku aut używanych.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW

19 Sty 2014, 16:15

pisze wyraźnie nowy model, kolega ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem? kupiony 10 lipca 2008 krotoski-cichy salon szczecin, 15tys DSG do wymiany, dalej juz mi sie nie chce pisac co jest zawarte w moim wczesniejszym poscie, popros kogos niech ci z polskiego na twoj przetłumaczy, w złej konfiguracji kupiony heheeh dowcipny jestes
uther35
Nowicjusz

Prawo jazdy: 06 01 1993
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: B6 Passat, Focus MkI, Delta 3
Silnik: 2.0TDI, 1.6 Zetec,
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2008

19 Sty 2014, 18:27

Rozumiem, że auto fabrycznie nowe. No cóż, poczytaj opinie o 2.0 TDI, fatalnie trafiłeś, a wtedy może jeszcze nie było głośno o tym silniku. Tak, czy siak rozjebałeś system z tym sprzęgłem w Lancii, chyba ktoś jeździł cały czas na jednym biegu. :lol:
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

19 Sty 2014, 18:54

wydajac ponad 100tys pln na samochod oczekuje ze on troche pojeździ, niestety srodze sie zawiodłem na tak wychwalanym u nas VW dlatego jeszce emocje we mnie siedza, dosło do tego ze na wczasy do chorwacji jechalem moja starą foczka (focus mk1 w tym czasie mial 10 lat) bo wyjazd passhitem był jak loteria i nigdy nie było wiadomo co w nim padnie
uther35
Nowicjusz

19 Sty 2014, 22:58

Współczuję, faktycznie kibel. Jakoś nigdy do końca nie mogłem się przekonać do passerati, już bym wolał skodę superb chyba... chociaż tam też te padliny 2.0 tdi są. Za ponad 100 tys już byś wygarnął BMW 3er chyba. :)
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

21 Sty 2014, 17:46

uther35 napisał(a):wydajac ponad 100tys pln na samochod oczekuje ze on troche pojeździ, niestety srodze sie zawiodłem na tak wychwalanym u nas VW dlatego jeszce emocje we mnie siedza

I po takich przygodach dalej nie widzisz analogii w tym co kupiłeś i tym co polecasz czyli tak jak 2,0tdi jest opisywane wszędzie jako kibel tak samo jest opisywana Lancia...

jak zrobisz podobnie z Lancią czyli kupisz ją za 100k to nawet jak nie będzie się psuła i tak za nią nie weźmiesz więcej niż 30k po kilku latach...
szybki
Moderator - Tuning

Prawo jazdy: 19 07 1994
Auto: Toyota
Typ: Sport/Coupe
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Alfa Romeo Tonale - hybrid?
    Włoski producent przedstawił to auto na targach w 2019 roku i było ono nawet w Poznaniu na Motor Show. SUV ma bardzo ciekawy design i jak na razie jest to wersja koncepcyjna ale nie widać przeszkód żeby w niedalekiej ...
    Dobry akumulator prosto z półki
    Nie zawsze to co stoi na sklepowej półce jest tym czym naprawdę powinno być. Akumulator jest na tyle specyficznym produktem, iż wraz z upływem czasu może utracić część swoich właściwości. Niestety, dość często zdarza ...

10 Lut 2014, 11:37

"Nie można mieć pretensji do koncernu VW. Przecież na samochodzie było napisane TDI = Tylko Dla Idiotów" sama prawda, a jeszcze gimbaza naczyta sie niemieckiej prasy w polsko języcznym wydaniu z raportami ADAC i szaleje na forum hahahah
uther35
Nowicjusz

10 Lut 2014, 16:17

uther35 napisał(a):"Nie można mieć pretensji do koncernu VW. Przecież na samochodzie było napisane TDI = Tylko Dla Idiotów" sama prawda

Dziwne słowa jak na właściciela Passata 2.0 TDI :shock:
P.S Nie ma to jak dobry odkop
wojtek1611
Początkujący

Miejscowość: Sosnowiec
Auto: Opel Corsa

10 Lut 2014, 16:37

byłego właściciela
uther35
Nowicjusz