Lancia Lybria 1.9 JTD 2000r. lub inny w granicach 13 tys.

09 Lis 2010, 12:11

Witam,

Wiem, że może piszę nie na tym podforum co trzeba, ale chciałbym dowiedzieć się o dwóch rzeczach zakładając jeden temat.

Po pierwsze, czy ktoś z szanownych użytkowników forum może wypowiedzieć się na temat samochodu Lancia Lybria? Przede wszystkim chodzi mi o awaryjność, korozję i ewentualne ceny części i serwisu takiego samochodu. Interesuje mnie szczególnie to auto: [link do oferty na Allegro wygasł]
Wiem, że już gdzieś jest temat dotyczący tego samochodu, ale może odświeżę temat i dostanę opinie użytkowników tego auta?

Po drugie, chciałbym żebyści drodzy użytkownicy polecili mi jakieś auto (oprócz tej Lanci) w granicach 13 tys. zł. Chodzi mi przede wszystkim o diesel, którego części będą dosyć tanie i który nie będzie gnił. Co myślicie o markach Mazda 323F, Opel Astra lub Vectra, Honda Accord lub inne japońskiej produkcji?

Pozdrawiam
benjamin
Nowicjusz

Miejscowość: Łomża

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Zatrzymać się i zwolnic to nie to samo!
    Często można zaobserwować sytuacje, gdy kierowcy zamiast całkowicie zatrzymać pojazd - np. przed znakiem stop czy przy zielonej strzałce do skrętu w prawo – jedynie redukują prędkość. Grozi to kolizją, policja może ...