Witam serdecznie!
Mam drobny problem z moją dyskoteką, przepaliło się kilka żarówek podświetlających licznik, proszę o podpowiedź jak rozebrać licznik aby wymienić przepalone żarówki.
Przy okazji może uda mi się reanimować licznik kilometrów (pewnie był kręcony, gdyż zatrzymał mi się na 200 tyś). Dyskoteka to rocznik 1997 tzw. 300-ka.
Pozdrowienia dla wszystkich szczęśliwych posiadaczy dyskotek.
Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować? Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
Co wpływa na wygląd zewnętrzny samochodu? Stylistykę samochodu kreują nie tylko względy estetyczne, ale i cała długa lista czynników wpływających na nasz portfel i bezpieczeństwo. Popularność samochodu w bardzo dużej mierze zależy od jego wyglądu. Stylistyka ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.