Land Rover Discovery I 2,5 TDI

22 Kwi 2010, 18:55

Jak wygląda awaryjność, spalanie, jazda tym autem? Czy warto kupić? Prosze o opinie.
smallman
Nowicjusz

Miejscowość: Głogów

22 Kwi 2010, 21:01

awaryjność zależy od stanu auta i dbałości właścicieli, ogólnie wypada lepiej niż frelek :mrgreen:
spalanie min 9l ON a w zasadzie ile wlejesz tyle zje, w terenie bak na 2 dni lekkiej zabawy
jazda ;) przyjemnie, spokojnie, w miarę cicho :mrgreen: ale demon szybkości ani przyśpieszenia to nie jest, więc nie licz w sprint na światłach, ani przelot autostrada ze stałą prędkościa rzędu 130-140 :mrgreen:
czy warto?? oczywiście że nie ;) ale za to jaka frajda z zabawy :wink:

co do opinie ;) kiedyś sie przymierzałem ale jak dla mnie za delikatny :mrgreen:
Panowie!! Co JEST!! Ciśnienie mi spada! ;)
pocieszny
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z błota ;)

22 Kwi 2010, 22:46

mi potrzebny razczej nie do terenu chociaż czasami w jakiś lekki, napewno nie do pływania w błocie, raczej do wyciągania łodzi z wody i czy się sprawdzi do tego? da sobie rade z ciężarem rzędu 1500kg pod dużym kątem?

A jeśli chodzi o freelka to nie narzekam, wystarczy troche zadbać i jest cacy :)
smallman
Nowicjusz

Miejscowość: Głogów

23 Kwi 2010, 06:56

spokojnie z 1,5t sobie poradzi, oczywiście zależy gdzie zamierzasz wodować łódź bo od tego zależy czy będą robić opony :wink:

problem jest tylko 1: znaleźć rokujący egzemplarz
Panowie!! Co JEST!! Ciśnienie mi spada! ;)
pocieszny
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z błota ;)
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

(Nie) zdążyć przed szlabanem - przejazd kolejowy
    Pokonywanie przejazdu kolejowego nie należy do najtrudniejszych manewrów, o ile robi się to z głową. W razie nieuwagi grozi nam bowiem między innymi znalezienie się w aucie pomiędzy opuszczonymi rogatkami. W momencie, ...