Witam . Od pewnego czasu mam problem z moim landzikiem. Mianowicie po wymianie uszczelki spod głowicy i paska rozrządu silnik bardzo dziwnie pracuje nie ma pełnej mocy jest dziura w gazie pomiędzy 1000-2000 obrotów strzela coś nie wkręca się prawidłowo na obroty. Powyżej 2000 chodzi równo wydaje mi się że troche mu mocy brakuje. Byłem na komputerze i pokazał błąd czujnika podciśnienia dolotowego ale diagnosta powiedział że prawdopodobnie jest to wina rozrządu więc pojechałem do mechanika który mi to wymieniał i sprawdził całość jeszcze raz i twierdzi że poskładane jest ok. Jeszcze jedna sprawa na komputerze pokazał wartość podciśnienia dolotowego na poziomie jak dobrze pamiętam 230 a powinno być 305 i tlenek węgla powinien być 0.5 a jest ponad 2.
Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
Dobry akumulator prosto z półki Nie zawsze to co stoi na sklepowej półce jest tym czym naprawdę powinno być. Akumulator jest na tyle specyficznym produktem, iż wraz z upływem czasu może utracić część swoich właściwości. Niestety, dość często zdarza ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.