Land Rover Freelander. Problem z CD, nie wysuwa się!

27 Lip 2012, 14:20

Witam kolegów i koleżanki. Mam następujący problem, jadąc dziś do Katowic włożyłem płytę kolegi do odtwarzacza, powiedział mi dopiero po fakcie że to płyta mp3 choć nie wydawałoby mi się ze będzie to stanowić problem. Mianowicie ładowało utwór pierwszy i wyskoczył error, "data cd" przy włączaniu opcji CD, na wyświetlaczu pojawia się napis CD ROM. Nie mogę tej płyty wyciągnąć...gdy naciskam 'eject' na wyświetlaczu wyświetla się napis "NO DISC". Spotkaliście się może z takim problemem i wiecie jak go rozwiązać bez odwiedzania specjalisty? We wtorek wyjeżdżam na wakacje i bardzo chciałbym to do tego czasu ogarnąć. Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję.

P.S. Samochód to Land Rover Freelander
Zontas
Początkujący

Zdjęcia: 17
Miejscowość: Bielsko-Biała
Prawo jazdy: 25 01 2010
Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: Alfa Romeo 156 Sportwagon
Silnik: 1.9 jTD 115KM
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2002

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Tablica rejestracyjna przypisana do samochodu
    Na początku roku czyli dokładnie 31 stycznia 2022 zaczęły obowiązywać przepisy pozwalające na pozostawienie aktualnych tablic rejestracyjnych samochodu przy zmianie właściciela i niezależnie od regionu polski. Aktualnie kupując ...