Witam
Mam problem ze spryskiwaczem tylnej szyby, który nie działa. Z przodu jest wszystko w porządku, działa bez zarzutu. Gdy próbuje włączyć na tył to słychać silniczek, ale płyn nie leci i nie wiem co może być tego przyczyną. Dzięki za odpowiedzi.
Pozdrawiam
sprawdz czy dochodzi przewod z plynem do pompki ja mialem coprawda w przodzie ze jeden nie dzialal a poprostu zsunal sie wezyk a skoro slyszysz ze pompka dziala to albo nie ma plynu albo sie wezyk urwal zapchal. albo pompka jest pęjnieta moze w zime ci zostal plyn letni w niej i pekla i teraz nie ma cisnienia
Witam na tylnej wycieraczce na przewodzie jest zamontowany zaworek zwrotny należy go wyciągnąć rozebrać uwaga na sprężynkę wyczyścić albo wymienić membranę gumową ja ją dorobiłem z grubej rękawicy gumowej pozdrawiam
Sprawdz rowniez ile masz plynu przy malej ilosci plynu nie bedzie ci dawal na tylna szybe no i podstawa jak chlopaki mowili sprawdz droznosc wezyka Powodzenia
Audi A3 numerem jeden w klasie samochodów kompaktowych W tegorocznej edycji plebiscytu AUTO BILD-Design-Award, czytelnicy tego popularnego magazynu motoryzacyjnego uznali nowe Audi A3 za najatrakcyjniejsze auto w klasie małych i kompaktowych samochodów. W plebiscycie o ...
Summer Cars Party 2010 / relacja Po raz czwarty na płycie lotniska Muchowiec w Katowicach mieliśmy możliwość obejrzeć „Najszybszą imprezę tegorocznego lata”. Na przestrzeni ostatnich sześciu lat w Polsce nastąpił ogromny przełom w dziedzinie ...
U mnie już wszystko działa, wystarczyło dłużej przytrzymać i płyn poleciał. Teraz już wszystko działa idealnie A też właśnie miałem zapytać czy to ten sam zbiorniczek Dzięki za odp.
Pozdrawiam
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.