ogladalem Land Rovera na sprzedaz i mial dokladnie ten sam problem... koles radzil sobie z nim tak ze musial wylaczyc auto, zamknac go z pilota zeby sie uzbroil immobiliser i pozniej go otworzyc i wtedy szybe sie dalo zasunac... ale przy ponownym odsuwaniu dzialo sie to samo
Ksiądz z miejscowości oddalonej ode mnie o jakieś 40km ma na to taki sposób że musi czymś to uderzyć więc ściąga buta, następnie mocno uderza w przełącznik, wtedy coś tam zaskakuje i się otwiera, a zamy ka się już samo.
Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować? Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
[2018] VW Touareg III VW pokazał kolejna auto nie dla ludu. W środku pełno elektroniki rodem z nowych Audi z... 15 calowym ekranem dotykowym i 12 calowymi zegarami na czele. Waga spadła o jakieś 100kg w porównaniu do poprzednika. Zapowiedziano ...
koledzy mam problem bo mechanizm ciągle się kręci i wyrywa linki z układu podnoszenia szyby w tylnej klapie. co to może być i jak sobie z tym poradzić pomóżćie prosze....... z góry dzięki
Przerabiałem ten problem,wszelakiej maści znawcy nie dali rady.Problem rozwiązałem sam,u mnie winna była wiązka elektryczna w tylnych drzwiach.Przewody sa przypięte plastikami do blachy ale jesli się wiązka wypnie to blokuje opuszczanie szyby do końca.Gdy szyba nie opuści się dosamego dołu to czujnik nie zadziała i będą szopki.
Witam! Ja mam jeszcze inny problem z tylną szybą. Wszystko działa odwrotnie tzn. gdy cisnę przycisk w górę szyba się otwiera itd, grzanie i wycieraczki działają przy otwartej szybie. Co z tym zrobić? POMOCY!!!
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.