Land rover wersja angielska

05 Sty 2010, 13:28

magiel do Frelka pasuje od Opla i jest taki sam z rozstawem śrub i drązki kier także pasują od Frelka tylko magiel nie jest przeznaczony do Frelka czym się różni w środku ....nie wiem
Freelander 2004 1.8 16V
Konrad Targówek lub 147750Mhz SQ5OMU
Konrad Targówek
Początkujący

Miejscowość: Warszawa

05 Sty 2010, 20:10

witaj MAC.., temat odpowietrzania skutecznie ćwiczyliśmy tu: https://www.forumsamochodowe.pl/freeland ... t11388.htm,
jakiś nowy problem ?
pozdr
az td4
friluś1
Zaawansowany

Miejscowość: wrocław
Auto: LR Freelander
Silnik: td4 112kM
Paliwo: Diesel
Typ: SUV
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2005

31 Sty 2010, 01:07

witam
ja mam przerobionego angola zrobila mi to firma z południa polski i to w czasie uwaga....
8 godzin. Trzech mechaników poprostu wiedziało co robi ,każdy robil swoje a jest co robić
maglownica,światła,wycieraczki,przespawanie mocowań w ścianie grodziowej,elektryka
wszystko działa i jestem zadowolony a cena nie była kosmiczna
Michau777
Nowicjusz

Miejscowość: blisko wawy

07 Lut 2010, 21:54

witam a ile zaplaciles jesli mozna wiedziec??i czy dostarczales im czesci czy mieli swoje??;>
kamilk
Nowicjusz

Miejscowość: Radzyn Podlaski

08 Lut 2010, 00:42

Michau777 napisał(a):witam
ja mam przerobionego angola zrobila mi to firma z południa polski i to w czasie uwaga....
8 godzin. Trzech mechaników poprostu wiedziało co robi ,każdy robil swoje a jest co robić
maglownica,światła,wycieraczki,przespawanie mocowań w ścianie grodziowej,elektryka
wszystko działa i jestem zadowolony a cena nie była kosmiczna
ogrzewanie tez :mrgreen:
Colicab
Nowicjusz

Miejscowość: spod auta

08 Lut 2010, 09:35

no coz.. ja za swoja przekladke dalem 6 tys... czesci mieli swoje. cena z tlumaczeniem dokumentow i pierwszym przegladem...

[ Dodano: Nie Lut 14, 2010 09:57 ]
Landrover freelander - orginal TRW - nowa z pudelka:)

nie paruja mi szybki i nie mam nagrzewnicy od golfa :) aha - i klima dziala :)
Prorok78
Początkujący

Miejscowość: Wroclaw
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Classic Car Festival w Tokio - zabytkowe perły
    Zabytkowe samochody mają swój nieodparty urok, o czym już po raz kolejny mogli się przekonać goście tegorocznego Classic Car Festival zorganizowanego przez Toyota Automobile Museum. W imprezie wzięły udział najpiękniejsze ...

14 Lut 2010, 02:33

Prorok78 napisał(a):no coz.. ja za swoja przekladke dalem 6 tys... czesci mieli swoje. cena z tlumaczeniem dokumentow i pierwszym przegladem...
z czego masz przekladnie? :mrgreen:
Colicab
Nowicjusz

Miejscowość: spod auta

14 Lut 2010, 10:58

Colicab napisał(a):
Prorok78 napisał(a):no coz.. ja za swoja przekladke dalem 6 tys... czesci mieli swoje. cena z tlumaczeniem dokumentow i pierwszym przegladem...
z czego masz przekladnie? :mrgreen:

Landrover freelander - orginal TRW - nowa z pudelka:)

nie paruja mi szybki i nie mam nagrzewnicy od golfa :) aha - i klima dziala :)
Prorok78
Początkujący

Miejscowość: Wroclaw

28 Lut 2010, 00:55

witam !!! Ja mam anglika ale mieszkam w anglii i mam pytanie ....mój silnik jest bmw ale jak się nagrzeje i go zgasze i następnie zapale znowu to zaczyna przy ruszaniu klekotać i dopiero jak dodam gazu to jakoś jedzie ale jest jakiś słabszy ? i nie wchodzi na obroty tak jak trzeba ? ...może ktoś coś poradzi
jaca
jaca1
Nowicjusz

Miejscowość: Chorzów

28 Lut 2010, 10:14

moze wtrysk?
land rover freelander 2000r. 1.8 petrol 120KM
rafciuch
Aktywny

Miejscowość: grudziadz

01 Mar 2010, 18:47

Mam taką nadzieje że to nic strasznego się nie stało !!!! Może ktoś może napisac coś więcej jak to mogę naprawić !!!!!!!!!!!???????????????????
jaca
jaca1
Nowicjusz

Miejscowość: Chorzów

08 Kwi 2010, 23:49

MCARTUR, MCARTUR, czesc mcartur moglbys mi napisac co jest niezbedne do wlasciwego przerobienia land rovera ja mam rocznik 2004 manualna skrzynia 2.0td4 bede to zlecal mechanikowi ale chce mu zostawic jasne instrukcje co i jak ma zrobic zebym mial w pelni funkcjonujace auto a nie kupe zlomu,z gory dziekuje dla Ciebie za pomoc
zielony851
Nowicjusz

Miejscowość: biala podlaska

09 Kwi 2010, 08:49

JA na twoim miejscu nie dawałbym samochodu "jakiemuś" tam mechanikowi tylko od razu zaprowadził do ludzi którzy zajmuja sie profesjonalnie robieniem przekładek. Wczesnije zbierz tylko info czy robia to dobrze i na oryginalnych czesciach .
kostass
Początkujący

Miejscowość: Łódź

09 Kwi 2010, 10:56

piszac jakiemus mechanikowi mialem na mysli mechanika ktory tym sie zajmuje profesjonalnie,mam tylko pytanie mozecie mi powiedziec jakie czesci sa nowe oryginalne niezbedne do przerobki??jakie mozna przerobic i zamontowac a jakie czesci wystarczy przelozyc tylko stronami??zebym wiedzial co mowic mechanikowi zeby mi zadnej baraniny nie odwalil
z gory dziekuje za pomoc pozdrawiam
zielony851
Nowicjusz

Miejscowość: biala podlaska

09 Kwi 2010, 12:26

jeśli sie tym profesjonalnie zajmuje to powinien wiedzieć :mrgreen: a jeśli tylko "profesjonalnie to sobie odpuść :wink:
Panowie!! Co JEST!! Ciśnienie mi spada! ;)
pocieszny
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z błota ;)