wygląda mi to na wałek pośredni ( 5 ) zważ jednak że schemat dotyczy reduktora z modelu td4 lata 2003-2006, w/g mnie część na Twojej focie różni się od tej na schemacie
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
Zimowe porządki w samochodzie Pierwsze opady śniegu, oblodzone ulice i chodniki oraz mroźne temperatury powinny być wyraźnym sygnałem dla kierowców, żeby przygotować samochód do zimy. Wymiana opon, sprawdzenie układu hamulcowego czy zaopatrzenie ...
Witam!
Posypal mi sie reduktor 1,8 Bezyna. Znajomy mechanik posiada drugi tylko od diesla 1,8. Moje pytanie jest czy od diesla bedzie posowal do bezyny. Prosze pomuzcie bo stoje w wielkim dylemacie.
Z gory dziekuje i pozdrawiam!!!!
rafciuch napisał(a):ja mam od diesla tylko niech ci mechanik zalozy taki z conajmniej 2002roku bo zalozy padlo i znow sie posypie. aha 1.8 to jest benzyniak nie diesel
Dzieki za odpowiedz
mam jeszcze jedno pytanie
jest to bez roznicy jakiej jest mocy ten diesel bo sa rozne (98 Km 109 Km 111Km)
Z gory dziekuje i Pozdrawiam!
przepraszxam za lamerskie pytanie ale co to jest za częśc, która nazywacie reduktorem, do czego ona słuzy, tak pytam bo interesuje się jakimś frelkiem, dziekuję
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.