dawidbn napisał(a):Moze to byc wina elektroniki a tymbardziej jak piszesz ze ostatnio dzialy sie takie rzeczy i o jakie kostki ci chodzi?
na zdjęciu zaznaczyłem czerwonym kolorem gdzie są te kostki .... zdjęcie nie prezentuje mojego lanosa - wieczorem zrobię foty ...
[ Dodano: Pią Sie 07, 2009 09:24 ] - po wizycie u elektryka - który wymienił - kostki i sprawdził całą instalację + odczyt parametrów z komputera - elektronika ok- błędów brak .... gość stwierdził że nie ma pojęcia co to może być - bo sprawdzał przy okazji sprzęgło i skrzynie - wszystko w porządku . ... sam nie wiem co z tym zrobić ... o ile po mieście nie przeszkadza mi taka jazda to czasem jak lanim wybiorę się w góry to chciałbym żeby miał swoją moc
[ Dodano: Sro Sie 12, 2009 09:21 ] ok problem rozwiązany .,... tak naprawdę nie wiem co to było - po prostu mechanik wymienił olej na nowy (Castrol Magnetic 10W40 pół syntetyk) nowy filtr oleju - przeczyścił i ustawił ponownie przepustnicę i dziś z ciekawości się przejechałem i prękościomierz zatrzymał się dopiero przy ok. 195 km/h (jechałem na gazie) także chyba to wina oleju, który mógł być już jak woda .... co prawda zrobiłem na nim może ok. 15 - 20 tys.... dzięki all za pomoc.
Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców - Colin McRae
Raport: Fakty i Mity rynku samochodów używanych Rynek samochodów używanych w Polsce od lat cieszy się ogromnym zainteresowaniem. W 2024 roku zanotował znaczące ożywienie, osiągając najwyższy poziom aktywności od 2021 i wzrost o 31% w porównaniu do 2023. Wybór ...
Limitowany Nissan Juke w edycji Ministry of Sound Nissan rozszerza współpracę z Ministry of Sound, czyli londyńskim autorytetem w dziedzinie clubbingu i elektronicznej muzyki tanecznej. Kolejnym owocem tej współpracy jest nowa limitowana edycja Juke. Odważna ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.