REKLAMA
![](https://www.forumsamochodowe.pl/galeria/king-of-europe-drift-2012-a178/drift-nissan-silvia-i-bmw-e36-w-parze-t9455.jpg)
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
milkyway33 napisał(a):też niedawno brałam pierwsze auto w leasing i wybrałam nowego Civica, 1.5t, ponad 180 koni, spalanie na trasie 5-6 l, w mieście koło 9 (a ciężką mam nóżkę )
Mam go już kilka miesięcy i kocham ten samochód
stanowczo polecam udać się na jazdę próbną!
milkyway33 napisał(a):Ja się zgadzam, że wykończenie nie powala, że do tyłu bez kamery cofania nie byłoby widać praktycznie nic, że są plasticzki, że bak jest śmiesznie mały, ale... to auto JEDZIE. Pokaż mi alternatywę za te pieniądze z porównywalnym silnikiem z taką mocą i zrywnością przy jednocześnie tak niskim spalaniu.
milkyway33 napisał(a):A co do leasingu - kto bierze ofertę od dealera? (oprócz nabywców VW) Ja nawet nie patrzyłam w stronę oferty Hondy, przecież znaleźć leasing samemu w jakimkolwiek banku to żaden problem.
milkyway33 napisał(a):Coś koło 106 procent przy 5 latach ze zmienną stopą, wpłata 25 % wartości auta
milkyway33 napisał(a):Coś koło 106 procent przy 5 latach ze zmienną stopą, wpłata 25 % wartości auta, wykup 1 %, gap.