Leasing samochodu - jak to wygląda w praktyce?

21 Sie 2018, 18:26

czy ktoś z Was korzystał z leasingu z serwisu Master1? Znajomy, który niedawno kupował auta dla swojej firmy polecił mi ten serwis. Przejrzałem sobie ich stronę i wszystko wygląda bardzo dobrze. Dość duży wybór aut różnych modeli i roczników. Można sprawdzić historię każdego pojazdu, bo przy każdym pojeździe podany jest numer rejestracyjny, numer VIN i data pierwszej rejestracji. Nigdy z czymś takim się nie spotkałem zazwyczaj sprzedawcy do samego końca ukrywają wszelkie dane dotyczące auta. Wystarczy wejść na stronę historiapojazdu.gov.pl
i podane powyżej dane wkleić do formularza i możemy wygenerować raport o aucie.
kamilba00
Nowicjusz

Auto: mini mini

17 Paź 2018, 11:40

Praktyki są różne i zależy to od kilku czynników. Niemniej warto konsultować ze specjalistami swoje oczekiwania i możliwości. Ja konsultuję swoje bo często też korzystam. Teraz też, bo zmieniają się przepisy w podatkach, a jak chcesz coś droższego i lepszego to będą dotyczyć Ciebie. Nie ma co kombinować tylko zgłosić się do specjalistów z branży.
JolantaB
Obserwowany

03 Gru 2018, 21:24

Polecam usługi Ekspert-leasing-kredyt . To niezależna firma, która pracuje na rzecz klientów, dzięki czemu bez dodatkowych prowizji i opłat przygotuje Ci najlepsze rozwiązanie dostępne na rynku. Tłumaczą i wyjaśniają wszelkie zawiłości w umowach.
Franek74
Nowicjusz

Prawo jazdy: 08 01 2008
Przebieg/rok: 6tys. km
Auto: nie mam

31 Mar 2019, 22:03

Właśnie ja jestem ciekaw - leasinguje ktoś actrosa? najlepiej nowego... Bo oglądałem go w Emilianowie i no kusi
Kolego
Obserwowany

20 Sie 2019, 08:35

Ja brałem na kredyt, ale jeśli chodzi o salon w Emilianowie i warunki leasingowe, to nie ma z tym problemu, bo też o tym z nimi rozmawiałem. Lepiej będzie jeśli spytasz ich telefonicznie/osobiście/mailowo/jakkolwiek, na pewno podpowiedzą lepiej niż internet ;)
Chudzin
Obserwowany

08 Wrz 2019, 03:10

Podpisuję się obiema rękami pod powyższym. Ten salon oferuje naprawdę solidne warunki, a ceny części są bardzo atrakcyjne, w końcu od jakiegoś czasu mamy w Polsce fabrykę Mercedesa ;)
bardu
Obserwowany

13 Sty 2021, 00:28

Najlepiej zapytać doradcę. W zasadzie sam leasing to nic strasznego, a dzięki covid w końcu można załatwić auto pod dom - przez internet :)
banan123
Obserwowany