już to widziałem na innej stronie. Chyba tam musiało być coś rozlane:)
Jak kiedyś wracałem z Chorwacji to był ostry podjazd pod górke i przedemną starego passata obróciło. Ominołem go, ale naprawde tam coś musiało być bo włączyło mi sie ESP.
Jak dlamnie to tam była za słaba widoczność i zaduża prędkośc
Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
Baterie ze stałym elektrolitem Toyoty – co wiadomo do tej pory? Toyota jest znana jako pionier elektryfikacji samochodów i największy producent hybryd. Jednocześnie marka inwestuje w rozwój technologii pojazdów na wodór. To jednak nie znaczy, że największy ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.