Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Hmm ... Ty blacharz ja też po trochu. Z tym spasowaniem auta to trochę dyskusyjna sprawa . Nie jeden mądry powiedział że jak szczeliny pasują co do milimetra to auto było rzeżbione przez magika. Fabryka nie składa idealnie . Pokaż mi nie bitą np Fabie II gdzie lampy przednie mają jednakową szczelinę do maski lub maska do zderzaka , błotnikówKao napisał(a):Szczeliny maska grill i lampy
no tu moze masz troche racji bo takie auta sa nizszej klasy i moga miec "niedorobki". Co do ogloszenia jak masz blisko to obejrzyj, mnie odrazu ten handelski opis odrzuca.bonifacy napisał(a):Z tym spasowaniem auta to trochę dyskusyjna sprawa .
bonifacy napisał(a):Z tym spasowaniem auta to trochę dyskusyjna sprawa
Tak na marginesie tego tematu :Kao napisał(a): bo takie auta sa nizszej klasy i moga miec "niedorobki"
[Aby pobrać załącznik musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Fura za kupę siana , odebrana z salonu w styczniu tego roku , na pewno nie bita a wklejenie tylnej szyby pozostawia wiele do życzeniaBaza z danymi technicznymi samochodów marki DAEWOO. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne DAEWOO