Lekarz orzecznik

13 Maj 2010, 14:54

Poszukuje lekarza ktora bedzie jednoczesnie okulista, zleci mi badanie glukozy i wyda orzeczenie o przedluzenie prawa jazdy. Niestety ale nie moge znalezc lekarza ktory zajmuje sie wszystkimi 3 rzeczami. Poszukuje go w Krakowie. Z gory dziekuje za pomoc :)
trubadur
Nowicjusz

Miejscowość: krk

13 Maj 2010, 23:19

bo nie ma lekarzy którzy zajmują się wszytkim, idź do poradni większej, na przykłąd na ul Bonarka 18 będziesz miał wszystkich na miejscu, a jak powiesz przy rejestracji o co ci chodzi to cię dziewczyny od razu zarejestrują odpowiednio :wink: zadzwoń i zapytaj ;)
Panowie!! Co JEST!! Ciśnienie mi spada! ;)
pocieszny
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z błota ;)

14 Maj 2010, 10:11

tylko problem jest taki ze za kazda wizyte trzeba placic 100zl i sie robi 300zl a jak by wszystko bylo u jednego to tylko 100 zl stracone
trubadur
Nowicjusz

Miejscowość: krk

14 Maj 2010, 13:55

uwierz mi wcale by tak nie było ;) kwota jest za wykonaną prace, to jak w mechanice gdyby ci mechanik regulował silnik i wymienił szybe to zapłącisz tylko za silnik? :mrgreen:
Panowie!! Co JEST!! Ciśnienie mi spada! ;)
pocieszny
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z błota ;)
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla?
    Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...
    Inteligentne oświetlenie MATRIX LED ŠKODY bez tajemnic
    Co dokładnie kryje się pod nazwą oświetlenie Matrix LED, które zastosowano w najnowszym odświeżonym modelu ŠKODY SUPERB? Jakie są zalety tej technologii i dlaczego zapewnia jeszcze większy poziom bezpieczeństwa ...