Interfejs od LPG który mam pracuje tylko na zapalonym silniku, a na zapłonie tak jak by nie miał zasilania. Mierząc rezystancję na wtyczkach które się wpina we wtryskiwacze wychodzi że na pierwszym jest 153omy a na pozostałych trzech około 470 KILOomy. Czyli zwarcie gdzieś jest. Jeżeli byłoby na kablach to pewnie opór byłby bliższy zero?
W czarnej kostce przy centralce czyli tej u góry) mierząc pomiędzy 8c a 7c i pomiędzy 6c a 5c(czyli jeśli dobrze rozumiem tym co wychodzi na wtryski benzynowe 1 i 2) jest lekko ponad 150 om. Czyli podobna wartość jak na moim zwarciu na kostce na pierwszym cylindrze. Czy to tu byłby problem? Spróbować kupić centralkę na podmianę i sprawdzić?
Jeśli zewrę w kostce po centralce lpg te wyjścia na kostkę do wtryskiwacza to na tej kostce od cylindra 1 jest zwarcie a od drugiego niema. Co steruje tym? Na kostce od wtryskiwacza mam tą wartość którą wepnę w miejsce centralki LPG.
Obowiązek opon zimowych – czy istnieje i kiedy należy założyć zimówki? Niektórzy kierowcy mogą przed nadejściem zimy zastanawiać się, czy zmiana opon jest obowiązkowa. Wiąże się to z dylematami, jak chociażby to, czy za jazdę na oponach letnich zimą można dostać mandat, czy może lepiej ...
Manualna czy Automatyczna - jaką wybrać skrzynię biegów? Odpowiedź na tytułowe pytanie to jedna z ważniejszych decyzji, którą podejmuje się przy zakupie nowego samochodu. Za wyborem manualnej lub automatycznej skrzyni biegów mogą przemawiać argumenty czysto pragmatyczne, ...
Pomierzyłem piny na ecu do masy i na tym który odpowiada za pierwszy cylinder jest zwarcie. To jest 06a906019br, 5wp4450. Rozumiem że przy zakupie muszę się sugerować wszystkimi tymi oznaczeniami? Czy posiadając delphi(lub chińską podróbkę) dam radę podmienić sterownik?
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.