Leon 2 1.6 102KM czy Astra GTC 1.6 105 lub115KM Pomoc

11 Lip 2012, 08:51

Witam Wszystkich.
Szukam Dobrego samochodu do 35tys podobają mi się Leon 2 i astra GTC. Chciałbym auto w benzynie i sam sobie na gaz przerobić silniki tak jak opisałem 1.6 byłby odpowiedni tylko czy ten silnik dobrze znosi gaz? Znalazłem ciekawego leona tylko przebieg ma doży (tak mi się wydaje) jak na 4latka rozmawiałem z właścicielem i powiedział że tym autem jeździła kobieta i to było auto firmowe dlatego tyle nabite kilometrów. To jest ta aukcja co o tym myślicie
[link do oferty na Allegro wygasł]
Nie chce kupić auta zajechanego. Podczas zakupu chciałbym do salonu zajechać by sprawdzili wszystko co o takim rozwiązaniu myślicie? ja sie nie znam za bardzo na autach. Znajomi też niespecjalnie. czy lepiej było by jeszcze jakiegoś blacharza wywlec by i on obejrzał?
Auto podoba mi się bogato wyposażone jak byłby to dobry egzemplarz to bym kupił tylko ten przebieg. Co o tym leonie myślicie pchać się czy szukać inną sztukę ?
Pozdrawiam
yey
Obserwowany

Prawo jazdy: 01 01 2001

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Co piesi robią na jezdni?
    Może trudno w to uwierzyć, ale piesi leżą, siedzą i klęczą na jezdni. Ze statystyk policji wynika, że w 2016 roku zginęło w ten sposób w Polsce 81 osób, a 68 zostało rannych! Wśród wypadków spowodowanych ...