REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
karlone napisał(a):a mnie tam nie przeszkadza że ktoś ma inne poglądy, do puki nie rzuca mięsem albo wypisuje treści prowokanckie typu onet "wszyscy w BMW to tacy, a tacy". Prawo nie nakazuje używania opon zimowych a my tu na forum nie powinnyśmy też nikomu zabranić jeździć na letnich. Co innego tematy typu, "ile jadą wasze auta" albo jakieś nielegalne przeróbki w samochodach, uważam że takie treści raczej nie powinny nawet dyskutowane. Ja też mam dosyć skrajne poglądy na temat np. bezpieczeństwa na drodze i nie chciałbym być przez to zbanowany. Jeśli chodzi o tego typa, to nie sądzę żeby kogokolwiek namówił do nie używania opon zimowych. Mam kumpla który też upiera się przy lenich bo nie ma śniegu i już! Nic do niego nie dociera, czy jest niebezpieczny??? nie wiem ale jakoś daje radę i jeszcze nic mu się nie przytrafiło.
Piter napisał(a):karlone napisał(a):a mnie tam nie przeszkadza że ktoś ma inne poglądy, do puki nie rzuca mięsem albo wypisuje treści prowokanckie typu onet "wszyscy w BMW to tacy, a tacy". Prawo nie nakazuje używania opon zimowych a my tu na forum nie powinnyśmy też nikomu zabranić jeździć na letnich. Co innego tematy typu, "ile jadą wasze auta" albo jakieś nielegalne przeróbki w samochodach, uważam że takie treści raczej nie powinny nawet dyskutowane. Ja też mam dosyć skrajne poglądy na temat np. bezpieczeństwa na drodze i nie chciałbym być przez to zbanowany. Jeśli chodzi o tego typa, to nie sądzę żeby kogokolwiek namówił do nie używania opon zimowych. Mam kumpla który też upiera się przy lenich bo nie ma śniegu i już! Nic do niego nie dociera, czy jest niebezpieczny??? nie wiem ale jakoś daje radę i jeszcze nic mu się nie przytrafiło.
On nie został zbanowany dla tego, że uważał, że opony zimowe nic nie nadają, tylko dlatego, że zaśmiecał forum i obrażał jego użytkowników.
Lopez napisał(a):Obejrzałem posty i myślę, że postępujecie nieuczciwie, szczerze mówiąc, to nie widziałem żadnego obraźliwego postu leone1, raczej obraźliwe były posty jego adwersarzy
Lopez napisał(a):Obejrzałem posty i myślę, że postępujecie nieuczciwie, szczerze mówiąc, to nie widziałem żadnego obraźliwego postu leone1, raczej obraźliwe były posty jego adwersarzy
Piter napisał(a):Lopez napisał(a):Obejrzałem posty i myślę, że postępujecie nieuczciwie, szczerze mówiąc, to nie widziałem żadnego obraźliwego postu leone1, raczej obraźliwe były posty jego adwersarzy
Czy to znowu nie ON?