Leone1, gringo i iluminator - to jedna osoba

13 Gru 2008, 18:16

Przepraszamy użytkowników za spamowanie forum i nabijanie bezsensownych postów przez osobę która kryje się pod "leone1, gringo i iluminator" loginy te zostały zablokowane.

Główna przyczyna to nie stosowanie się do kilku punktów regulaminu forum!
Pozdrawiam,
Artek
ArteK
Forum Samochodowe

Zdjęcia: 11483
Miejscowość: Warszawa
Prawo jazdy: 12 12 1996
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Toyota Auris TS Hybrid, Yaris
Silnik: 1.8 Hybrid, 1.3 VVTi
Paliwo: Hybryda
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2016
0

13 Gru 2008, 18:17

To było jasne, że to ta sama osoba, wydaje mi się, że ktoś specjalnie chciał namieszać na forum ;/ Konkurencja? hm.
Requiem for a Dream.
Piter
Stały forumowicz

Zdjęcia: 239
Miejscowość: Kłodzko
Prawo jazdy: 15 03 2007
Auto: Audi A6 C5
Silnik: 1.9 TDI 131KM
Paliwo: Diesel
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2001
0

14 Gru 2008, 14:29

A mnie wydaje się cały czas,że to wrócił były prześladowca Kasik.On wówczas teżmieszał w bardzo podobny sposób na forum.Ale poradziliśmy sobie wówczas z nim i teraz znowu daliśmy sobie radę.
Tak jak pisał Artek,przepraszamy wszystkich użytkowników za ostatnie niedogodności z powodu tych użytkowników(a raczej tego użytkownika).
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
MotoAlbercik
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1212
Miejscowość: Tychy
Auto: Jeep Grand Cherokee WJ QD HQ
Silnik: 4,7 ccm3 253 KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Rok produkcji: 2000
0

14 Gru 2008, 22:46

Czasem tak bywa, więc nikt nie ma pretensji, dobrze, że już jest po problemie.
Requiem for a Dream.
Piter
Stały forumowicz

0

15 Gru 2008, 09:42

a mnie tam nie przeszkadza że ktoś ma inne poglądy, do puki nie rzuca mięsem albo wypisuje treści prowokanckie typu onet "wszyscy w BMW to tacy, a tacy". Prawo nie nakazuje używania opon zimowych a my tu na forum nie powinnyśmy też nikomu zabranić jeździć na letnich. Co innego tematy typu, "ile jadą wasze auta" albo jakieś nielegalne przeróbki w samochodach, uważam że takie treści raczej nie powinny nawet dyskutowane. Ja też mam dosyć skrajne poglądy na temat np. bezpieczeństwa na drodze i nie chciałbym być przez to zbanowany. Jeśli chodzi o tego typa, to nie sądzę żeby kogokolwiek namówił do nie używania opon zimowych. Mam kumpla który też upiera się przy lenich bo nie ma śniegu i już! Nic do niego nie dociera, czy jest niebezpieczny??? nie wiem ale jakoś daje radę i jeszcze nic mu się nie przytrafiło.
karlone
Zaawansowany

Miejscowość: Śląsk
0

15 Gru 2008, 10:12

nie chodziło o odmienność poglądów leone1 tylko o sposób i charakter jego wypowiedzi - daleki był od powszechnie akceptowanej normy :wink:
SCARAB TEAM
Karson
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 20
Miejscowość: Kielce
0
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Cadillac Eldorado Convertible
    Eldorado w niczym nie przypomina typowych, sportowych kabrioletów rodem z Europy. Trudno nazwać go smukłym, a na dodatek jest ogromny – w zależności od generacji jego długość przekraczała nawet 5,7 m! Równie ...
    Seria GR - specjalne sportowe edycje modeli Toyoty
    Japońscy fani Toyoty są już przyzwyczajeni do specjalnych sportowych edycji modeli tej marki, opracowywanych choćby przez TRD czy Modellistę. Jednak tym razem największy producent samochodów w ich kraju naprawdę o ...

15 Gru 2008, 17:38

karlone napisał(a):a mnie tam nie przeszkadza że ktoś ma inne poglądy, do puki nie rzuca mięsem albo wypisuje treści prowokanckie typu onet "wszyscy w BMW to tacy, a tacy". Prawo nie nakazuje używania opon zimowych a my tu na forum nie powinnyśmy też nikomu zabranić jeździć na letnich. Co innego tematy typu, "ile jadą wasze auta" albo jakieś nielegalne przeróbki w samochodach, uważam że takie treści raczej nie powinny nawet dyskutowane. Ja też mam dosyć skrajne poglądy na temat np. bezpieczeństwa na drodze i nie chciałbym być przez to zbanowany. Jeśli chodzi o tego typa, to nie sądzę żeby kogokolwiek namówił do nie używania opon zimowych. Mam kumpla który też upiera się przy lenich bo nie ma śniegu i już! Nic do niego nie dociera, czy jest niebezpieczny??? nie wiem ale jakoś daje radę i jeszcze nic mu się nie przytrafiło.

On nie został zbanowany dla tego, że uważał, że opony zimowe nic nie nadają, tylko dlatego, że zaśmiecał forum i obrażał jego użytkowników.
Requiem for a Dream.
Piter
Stały forumowicz

0

16 Gru 2008, 15:05

Piter napisał(a):
karlone napisał(a):a mnie tam nie przeszkadza że ktoś ma inne poglądy, do puki nie rzuca mięsem albo wypisuje treści prowokanckie typu onet "wszyscy w BMW to tacy, a tacy". Prawo nie nakazuje używania opon zimowych a my tu na forum nie powinnyśmy też nikomu zabranić jeździć na letnich. Co innego tematy typu, "ile jadą wasze auta" albo jakieś nielegalne przeróbki w samochodach, uważam że takie treści raczej nie powinny nawet dyskutowane. Ja też mam dosyć skrajne poglądy na temat np. bezpieczeństwa na drodze i nie chciałbym być przez to zbanowany. Jeśli chodzi o tego typa, to nie sądzę żeby kogokolwiek namówił do nie używania opon zimowych. Mam kumpla który też upiera się przy lenich bo nie ma śniegu i już! Nic do niego nie dociera, czy jest niebezpieczny??? nie wiem ale jakoś daje radę i jeszcze nic mu się nie przytrafiło.

On nie został zbanowany dla tego, że uważał, że opony zimowe nic nie nadają, tylko dlatego, że zaśmiecał forum i obrażał jego użytkowników.

Obejrzałem posty i myślę, że postępujecie nieuczciwie, szczerze mówiąc, to nie widziałem żadnego obraźliwego postu leone1, raczej obraźliwe były posty jego adwersarzy
Lopez
Lopez
Nowicjusz

Miejscowość: Detroit
0

16 Gru 2008, 21:56

Lopez napisał(a):Obejrzałem posty i myślę, że postępujecie nieuczciwie, szczerze mówiąc, to nie widziałem żadnego obraźliwego postu leone1, raczej obraźliwe były posty jego adwersarzy

Proponuję poczytać dokładnie forum i nie chodzi o obrażanie a o treść wypowiedzi i jej sens.
Pozdrawiam,
Artek
ArteK
Forum Samochodowe

Zdjęcia: 11483
Miejscowość: Warszawa
Prawo jazdy: 12 12 1996
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Toyota Auris TS Hybrid, Yaris
Silnik: 1.8 Hybrid, 1.3 VVTi
Paliwo: Hybryda
Rok produkcji: 2016
0

16 Gru 2008, 22:17

Lopez napisał(a):Obejrzałem posty i myślę, że postępujecie nieuczciwie, szczerze mówiąc, to nie widziałem żadnego obraźliwego postu leone1, raczej obraźliwe były posty jego adwersarzy

te posty zostały skasowane jako niezgodne z regulaminem :wink:
SCARAB TEAM
Karson
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

0

16 Gru 2008, 23:01

Czy to znowu nie ON?
Requiem for a Dream.
Piter
Stały forumowicz

0

17 Gru 2008, 09:32

jeśli nie będzie łamał regulaminu to serdecznie powitamy go na forum 8)
SCARAB TEAM
Karson
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

0

17 Gru 2008, 10:36

Piter napisał(a):

Czy to znowu nie ON?

Ja dokładnie to samo pomyślałam.
Świerzo zarejestrowany zwykle nie zagląda od razu do off topu i tego typu działów, jeśli się rejestruje na typowo motoryzacyjne forum. Ten z kolei wiedział, gdzie ma zajrzeć i co napisać - jak dla mnie podejrzana sprawa, tymbardziej, że jest po stronie zbanowanego.
Kasik
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 99
Miejscowość: Opolskie
0

17 Gru 2008, 15:40

Może się nawrócił i nie będzie już robił bałaganu na forum ;p
Requiem for a Dream.
Piter
Stały forumowicz

0

26 Gru 2008, 12:51

Moim zdaniem to po prostu jakiś nieodpowiedzialny,bezmyślny małolat ,który dla zabawy tworzy 3 konta by podrażnić innych użytkowników.A wybrał ten sposób rozrabiania gdyż w internecie jest nietykalny. Pewnie to minie ,bo po prostu znudzi mu się ten rodzaj zabawy. Takie konta powinny być banowane a najlepiej usuwane by nie zaśmiecały servera.
Pozdrawiam,
norpaw
norpaw
Stały forumowicz

Zdjęcia: 9
Miejscowość: k/Poznań
0