Lepsze od Volvo V90? ~160tys zł / oftop o Audi S6

02 Paź 2022, 12:55

PhantomASA1 napisał(a):VOLVO stosuje dopracowane i niezawodne silniki Forda

Skąd takie informacje?
Szukasz nowego Volvo, pomogę w wyborze modelu, konfiguracji, przy negocjacjach z dealerami. Znajdę dobrą ofertę na auto i finansowanie, bez zobowiązań. Auta do zamówienia i od ręki, demo dealera, używane z sieci dealerskiej Volvo.
Zapraszam na priv.
Rom33
Stały forumowicz

Zdjęcia: 227
Miejscowość: Wisła
Prawo jazdy: 15 07 1997
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Volvo V50
Silnik: 2.0 D 136KM
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2008

02 Paź 2022, 12:56

Volvo stosowało silniki forda powinno być, przecież nowe jednostki od 2015/16r to 2.0 konstrukcja Volvo. Co nie zmienia faktu, że nadal są trwałe. Jest bardzo dużo aukcji XC90 z przebiegami 350tys+
Piuke
Początkujący

Prawo jazdy: 01 09 2012
Auto: Nie mam

02 Paź 2022, 13:25

Rom33 napisał(a):Skąd takie informacje?

Tak jak pisałem wspomnienia :D
szybki
Moderator - Tuning

Prawo jazdy: 19 07 1994
Auto: Toyota
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe

02 Paź 2022, 16:58

U mnie,czyli w Niemczech?Ja mieszkam w Nowym Sączu(okolice),co nie znaczy,ze nie ma fur,opodal mnie trzy Bentleye z salonu,Lamba,Kilka Rollsów,i innego podobnego złomu na pokaz,jeżdzą wokół komina,,nawet nie wspominam o świętej trójcy,tego jest od groma,VOLVO nie ma nikt,jesli widuję to tylko na blachach innych województw.Lexusy zostawmy,to klasa sama w sobie,Lexów u nas też nie ma.Ja zawsze piszę tak jak sądze,bierze mnie styl współczesnych VOLVO i tyle w temacie ,tamtymi złomami jeżdzi kto tylko ma oczy,zwłaszcza AUDI-kami,dlatego trójca spowszedniała,zwłaszcza,że wśród tych nie kupionych w salonie 95 % to zwykłe padła ,te najmłodsze ,,biciuchy,,jak nic.
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)

02 Paź 2022, 17:12

Ja mieszkam w Nowym Sączu(okolice),co nie znaczy,ze nie ma fur

Ja tam się wcale nie dziwię, że w mieście gdzie na 80k mieszkańców jest 300 milionerów widać dobre auta na drodze.
franccc
Stały forumowicz

Przebieg/rok: >50tys. km

02 Paź 2022, 17:19

PhantomASA1 napisał(a):U mnie,czyli w Niemczech?

No w Niemczech, w niemczech, co to nie można żyć za granicą. Ja mieszkam w małym mieście i Volvo widzę codziennie. Jadąc autostrada, również dość często.
Piuke
Początkujący

Prawo jazdy: 01 09 2012
Auto: Nie mam
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

11. zlot Master Truck - Opole 2015
    Z wielką radością ogłaszamy, że na tegorocznym zlocie Master Truck, ku wielkiej uciesze zgromadzonej publiczności, wśród wystawionych modeli ciężarówek obecny będzie też fiński "Highway Hero", bowiem swój ...
    Lexus NX w nowych wersjach
    NX, czyli jeden z najpopularniejszych modeli Lexusa doczekał się dwóch nowych wersji. Specjalne odmiany Spice & Chic oraz Cool & Bright wprowadzają w SUV-ie nowy wygląd, szersze wyposażenie standardowe i już ...

02 Paź 2022, 21:17

Bo Niemcy wiedzą co dobre.Tajemnica natomiast kocenia się milionerów u nas jest prosta,płacą przynajmniej połowę mniej niż np.w Krakowie,jest jeszcze jadna kwestia,doją budżet okrutnie,gdyby nie to,nie byłoby milionera ani jednego,wszystko by szlag trafił,małe inicjatywy nie dostają praktycznie grosza,a milionerzy doją.
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)