REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Ja bym wybrał kombi bo mniej spali, będzie przestronniejsze z większym bagażnikiem i do tego pewnie kupisz nowsze niż SUVa. Konkurencja dl V90 to Audi A6 Avant, BMW serii 5 Touring, Mercedes klasy E w wersji kombi ale ja bym chyba pozostał przy Volvo ten design robi robotę w tym modelu i moim zdaniem żaden inny nie jest w stanie mu dorównać.Piuke napisał(a):Potrzebuje kombi/suva, już od dawna rozważam parę modeli i nie potrafią się zdecydować.
Wszystko rozsądnie przemawia za V60 ale kto rozsądkiem kupuje auto
franccc napisał(a):
Jak chcesz mieć fajne auto to masz np. alfę stelvio.
Zbyt dużego wyboru w kombi nie masz więc Volvo tu jest myślę bardzo fajna opcją.Piuke napisał(a):Mieszkam w DE tu się roi od audi i Mercedesów, BMW serii 5 jest chyba najwięcej. Jeśli waszym zdaniem wybieram nudne auta, pospolite to czym się zainteresować?
A myślisz że ktoś zwróci uwagę czy jeździsz zwykłą A6 czy S6? 95% osób nie będzie o tym wiedziało więc nadal to mocno pospolite kombi w DEPiuke napisał(a):A co z tą S6 w takich pieniądzach, bubel na kółkach czy dobre egzemplarze?
Rokiko napisał(a):Zbyt dużego wyboru w kombi nie masz więc Volvo tu jest myślę bardzo fajna opcją.
Tak klatka dla psa fajna do Volvo nie widziałem jeszcze takiej wersji.
PhantomASA1 napisał(a):Ja mogę tylko dodać,że wśród sondażów zrobionych wśród uzytkowników ,nabywców nowych aut w salonie oferującym auta europejskie,najwięcej zadowolonych klientów było z VOLVO,niemieckie auta niestety pozostawały w tyle,już nie pamiętam ,ale kilka oczek niżej,przede wszystkim chodziło o niezawodność i awaryjność jeszcze na gwarancji,aż po auta kilkuletnie,niemieckie wypadły dosyć słabo.
PhantomASA1 napisał(a):To prawda,ogólnie to bardzo solidne maszyny,miałem okazję pojeżdzić trochę C30 w dieslu 1.6,chciałbym mieć w W210 tak masywne drzwi chociazby,w tym aucie czułem się jak w czołgu,masywność i solidność odczuć można tylko otwierając drzwi,serio?! Według mnie Mercedesy,BMW oraz AUDI wysiadają,zresztą w tym rankingu pozostały w tyle,po VOLVO wskoczyły Japończyki,przed VOLVO plasowali się też oni,problem tylko w tym,gdzie jakiemukolwiek Japońcowi do VOLVO,opony czyścić mogą,TOYOTY?! Śmiechu