Fire12Blade napisał(a):A co myślicie o tej bmw:)
[link do oferty na Allegro wygasł] ... erwujesz+tę+ofertę.
Lex za 9k będzie drogi za to e46 za 10k będzie tania

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Fire12Blade napisał(a):Podam wam jeszcze cztery bmw. Co o nich myślicie nie zwracajac uwagi na stereotypy.
959 napisał(a):Takze no nie wiem jakie tu sa definicje bmw, ale r4 moze byc szybsze i zazwyczaj sie lepiej prowadzi
959 napisał(a):Sporo jezdzilem e46 320i i e90 320d - juz pomijajac to, ze nie potrafie znalezc zadnej rzeczy, ktora by byla lepsza w e46 niz w e90
959 napisał(a): tak w osiagach ta benzyna r6 nie miala zadnego podjazdu do 320d.
Takze no nie wiem jakie tu sa definicje bmw, ale r4 moze byc szybsze i zazwyczaj sie lepiej prowadzi
dzida napisał(a):1. ktoś kto kupił 2,0d ten szukał oszczędności na spalaniu (myśląc, że to eksploatacja), a nie osiągów (na 3,0d nie było też stać i pali z 1,5l więcej a to katastrofa dla takiego dusigrosza)
dzida napisał(a):2. ktoś kto kupił R4 i 2,0d albo nie jechał R6, albo nie było go stać na większy w danym modelu (najwięcej takich)
Wszystko zalezy jakie R6, te najslabsze duzo pala i nie jada. R4 tylko nie jedzie, ale za to pali mniejdzida napisał(a):3. ktoś kto miał R4 i przejechał się R6 chce R6, a nie wymyśla lepsze prowadzenie (podwozie ma duże możliwości, których R4 nie wykorzystuje)
dzida napisał(a):4. ktoś kto kupił 2,0d lub R4 chciał poszpanować znaczkiem i świeższym modelem wśród blachar i aby OC go nie zjadło
dzida napisał(a):Kupa rozmów, mnóstwo opinii i zawsze odpowiedź odnośnie tych silników zamykała się w tych 4ch
Tak, 320i jest najgorszym z R6 ale są jeszcze 323i, 325i, 328i i 330i.
959 napisał(a):3.0d to worek pieniedzy za ponad 15letni samochod
959 napisał(a):Podpowiem Ci, ze 2.0d cr sa drozsze niz 2.0i.
959 napisał(a):dlaczego nie kupiles IS300? Na oc zabraklo, czy na paliwo?
959 napisał(a):Ja tylko od siebie dodam, ze 328i w budzie e36 to jest naprawde szybkie auto(i to mowi gosc, ktorego malo ktora benzyna przekonuje)
Moglby takim wypieszczonym jezdzic w weekendy
Baza z danymi technicznymi samochodów marki LEXUS. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne LEXUS