Dla mnie wymiana części to naturalna kolej rzeczy, więc jak auto będzie do sprzedaży to będzie w najlepszej możliwej kondycji. Oczywiście za odpowiednią cenę, także nie będzie to 12tys.
![Uśmiechnięty :)]()
Nie chcę szerzyć patologii, z którą cały czas walczymy.
Jak ktoś będzie marudził, że są tańsze to po prostu podziękuję.
Jak ktoś będzie sprawiał wrażenie upalacza też mu podziękuję, bo za bardzo byłoby mi szkoda włożonego serca (tak wiem to tylko maszyna)
Przyszły właściciel będzie się cieszył z tego co już zrobione i powiem mu jak na spowiedzi, co powinno być zrobione jeśli coś takiego się zdarzy (tak było przy poprzednim aucie).
łysy napisał(a):Urodził się w głowie jakiś pomysł na kolejne auto?
Mam kilka motościeżek, które chce spróbować. Wiadomo najłatwiej byłoby kupić IS 300 ale chciałbym coś innego. Turbo, biturbo, AWD, RWD, FWD, R4, R5, R6, V6, segmenty B, C, D - będzie rozkmina poza modelami, które poprzednio wymieniałem. Okres jesień-wiosna przeznaczam na rozważania (w zimę trzeba skorzystać), a w lecie działam w terenie jeśli nic się nie zdarzy pod kątem sytuacji materialnej i... cywilnej.
Powiedzmy, że im mniej spoilerów tym mniejszy zawód po zakupie dla innych
![Szczęśliwy :D]()
P.S.
Wczoraj swoim zrobiłem traskę do Radomia na Air Show. Nawigacja mnie zgubiła i na wąskich krętych drogach dalej był banan na twarzy mimo 4os. na pokładzie. W lusterku tylko mrugał kolega Saabem abym wolniej jechał, bo nie nadąża. Za to jego mniej spalił.
![Mr. Green :mrgreen:]()