Licznik europejski do Ferdka 2004r.

14 Sty 2009, 18:13

Witam!
Może mi ktoś podpowiedzieć gdzie dostanę europejski licznik do Ferdka 2004r benzyna?
Chcę takiego kupić. Dowiadywałem się już o przekładkę itp. Niestety na Allegro takiego nie ma. I czy jak go znajdę to czy wiąże się to jeszcze z jakimi dodatkowymi przeróbkami elektrycznymi itp. aby działał on prawidłowo???
Pozdrawiam i czekam na Waszą pomoc.
passat1
Początkujący

15 Sty 2009, 10:59

należy szukać na ebay UK na pewno tam znajdziesz nie ma problemu z założeniem ustawienie korekta mil na km to koszt ok 150 zł w tym modelu z tarczką km dostaniesz pod nr tel 0691159855 Na alegro też się znajdzie szukaj u tych co rozbierają sam. całe liczników mogą nie ogłaszać
fredas
Początkujący

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Jak wyczyścić odbłyśniki i przednie lampy od środka?
    Przygotowałem dla Was instrukcję według której można samemu wyczyścić przednie lampy i halogeny wewnątrz razem z odbłyśnikami. Nie jest to trudne zadanie trzeba jednak uważać żeby nie uszkodzić lampy podczas rozbierania, ...