Lista aut z zacięciem sportowym

26 Mar 2011, 16:03

Witam. Szukam jakiegos autka sportowego, robię listę i fajnie jakbyście pomogli mi ją uzupełnić. Szukam auta o wyglądzie typowo sportowym i z przyzwoitą ilością KM. Aha i proszę, niech to będą auta do 30-40 tys zł, więc Ferrara, Porsche nie wchodza w gre :P

Moje typy:
Toyota Celica i Toyota Supra
Ford Cougar i Ford Puma
Mazda RX-8
Fiat Coupe
Hyuinday Coupe
Mitsubishi Lancer.

A jakie są wasze propozycje? Pytam dlatego, że np. o istnieniu Forda Cougara dowiedziałem się parę dni temu :P
madritista91
Nowicjusz

Miejscowość: j-bie

26 Mar 2011, 16:21

hmm ciekawe zestawienie Ford Puma z Mazdą RX-8 i Lancer'em, lista aut jest potrzebna do szkolnej prezentacji? Jeżeli faktycznie szukasz samochodu o sportowej sylwetce zainteresuj się Alfą Romeo 159, w tej kwocie coś się znajdzie
maro39
Początkujący
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Śląskie
Prawo jazdy: 0- 0-2008
Auto: Mazda 626 GF 2.0 136KM

26 Mar 2011, 19:01

J.w.

Na liście znajdują się: Auta sportowe, auta pseudosportowe, auta zwykłe oraz auta damskie.

Zdecyduj się co Cię interesuje, jakie masz oczekiwania, ile jesteś w stanie bulić za serwis itp. to pomożemy.
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Pierwszy minivan od Lexusa - jak będzie cena?
    Niespełna rok temu Lexus pokazał światu swojego pierwszego minivana. Teraz Lexus LM trafia do sprzedaży na chińskim rynku, a jego cena imponuje. To jeden z najdroższych modeli Lexusa na świecie! Najdroższy Lexus na chińskim ...