Łódź - Warsztat lakierniczy.

16 Wrz 2014, 20:25

Witam.
Jak w temacie poszukuję dobrego lakiernika, gdyż parę dni temu przetarłem tylny zderzak o niski murek.
Nie jest to bardzo widoczne, gdyż jest to bardziej pod zderzakiem ale straszliwie mnie to drażni. :x

Byłem w jednym z warsztatów na Retkini, ale lakiernik krzyknął ponad 400zł, więc przy takich szkodach moim zdaniem jest to o wiele za dużo. W dodatku cena mnie zdziwiła tym bardziej iż na róznych forach zachwalali ten warsztat, pokazywali swoje uszkodzenia i były o wiele gorsze od moich, a płacili jakieś 300-350zł...

Jutro postaram się podesłać fotki "uszkodzeń" to może ktoś oceni fachowym okiem. :naughty:
TwistAgain
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Łódź
Prawo jazdy: 07 03 2014
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: Renault Thalia
Silnik: 1.4 16V 99KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2003

18 Lis 2019, 21:51

Niedawno szukałam kogoś do napraw blacharskich i równocześnie lakiernika. Na szczęście trafiłam na firmę i okazało się, że specjalizują się w tych dziedzinach. Mogę polecić z czystym sumieniem. Jakby był ktoś zainteresowany to z tego co widziałam robią jeszcze naprawy powypadkowe, naprawy mechaniczne samochodów, wymiana i wulkanizacja opon i wiele innych. Świetna obsługa. Naprawdę warto ich odwiedzić.
nataliahekate
Obserwowany

04 Gru 2019, 21:14

Akurat też całkiem przypadkiem trafiłem do Automixu o którym piszesz i faktycznie okazało się, że obsługa jest bardzo w porządku.
Teraz w Łodzi na wymianę opon trzeba umawiać się 2 tyg wcześniej, co jest mało poważne bo pierwsze ślizgi już za nami.. w automixie zrobili mi to prawie że od ręki i to za normalną kwotę. Także też polecam.
mieszko70
Obserwowany

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Roomster i Fabia odświeżone modele SKODY
    Wprowadzając Nową Octavię, SKODA nie zapomina także o Roomsterze i Fabii. Te dwa modele otrzymały właśnie nowe logo marki oraz kilka dodatkowych modyfikacji. Wraz z wprowadzaniem innowacyjnego języka stylistycznego, SKODA ...