Łożysko koła Kamoka czy SKV - co wybrać .

25 Sty 2021, 09:46

Witam , na wstępie chciałem przerosić jeśli już było oraz jeśli podobny temat był . No ale do rzeczy , u Teścia w aucie muszę wymienić piastę . Na allegro wyskoczyło mi dużo aukcji Kamoka oraz SKV . Oba dobra cena plus fajne opinie . I teraz moje pytanie co wybrać ??
Stachukow
Nowicjusz

25 Sty 2021, 10:13

Znam SKV , kupiłem kilka razy ich produkty . Jak najbardziej na duży plus . Tak więc w tym zestawieniu nie zastanawiałbym się co wybrać .
hopusek
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Auto: Audi A3 8P
Silnik: 2.0 TDI
Paliwo: Diesel
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2008

25 Sty 2021, 10:38

Kamoka i dobra opinia??? jakiś żart. Gdzie ty to znalazłeś? Jedynie gdzie mogą mieć dobre opinie to chyba ich strona internetowa. Części od nich są tak twarde jak plastelina, równie dobrze możesz sobie taśmą izolacyjną posklejać i efekt ten sam. Poszukaj trochę lepiej informacji o tej "czeskiej" firmie, a jeżeli ktoś ze znajomych albo mechanik ci polecił Kamoke to go zmień, im szybciej tym lepiej.
swierszcz81
Nowicjusz

Auto: Volkswagen Passat B6
Silnik: 2.0
Typ: Sedan/Limuzyna
Rok produkcji: 2005

25 Sty 2021, 11:06

Jedynie posiłkowałem się allegro , nie szukałem nigdzie więcej . Nie znam się na markach części motoryzacyjnych , dlatego pytam bardziej doświadczonych ludzi -czyli Was :)
Stachukow
Nowicjusz

25 Sty 2021, 13:47

Witam,
ja również szukam informacji o łożyskach SKV, bo piast Kamoki nie polece :no:
koles1
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Auto: Volvo V50
Silnik: 1.6
Typ: Kombi

25 Sty 2021, 14:51

Kamoke to Ty sobie odpuść .... jakość poniżej krytyki ...serio nie polecam . Niska cena i nic więcej .
Zabrzanin
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Auto: Ford Mondeo IV
Silnik: 1.8 tdci
Rok produkcji: 2009

26 Sty 2021, 07:07

To na przyszłość poszukaj informacji gdzie indziej niż tylko na allegro. A krótko mówiąc odpuść sobie Kamoke chyba, że lubisz problematyczne sytuacje bo takich możesz się spodziewać.
swierszcz81
Nowicjusz

Auto: Volkswagen Passat B6
Silnik: 2.0

26 Sty 2021, 09:18

Teraz już będę mądrzejszy :ok: Dlatego spytałem Was o opinię i z tego co widzę to bardzo dobrze zrobiłem , bo kupiłbym Kamoke i miał same problemy ...
Stachukow
Nowicjusz