Witam , na wstępie chciałem przerosić jeśli już było oraz jeśli podobny temat był . No ale do rzeczy , u Teścia w aucie muszę wymienić piastę . Na allegro wyskoczyło mi dużo aukcji Kamoka oraz SKV . Oba dobra cena plus fajne opinie . I teraz moje pytanie co wybrać ??
Kamoka i dobra opinia??? jakiś żart. Gdzie ty to znalazłeś? Jedynie gdzie mogą mieć dobre opinie to chyba ich strona internetowa. Części od nich są tak twarde jak plastelina, równie dobrze możesz sobie taśmą izolacyjną posklejać i efekt ten sam. Poszukaj trochę lepiej informacji o tej "czeskiej" firmie, a jeżeli ktoś ze znajomych albo mechanik ci polecił Kamoke to go zmień, im szybciej tym lepiej.
Jedynie posiłkowałem się allegro , nie szukałem nigdzie więcej . Nie znam się na markach części motoryzacyjnych , dlatego pytam bardziej doświadczonych ludzi -czyli Was
Kia pro_cee’d GT - pierwszy szkic nowego samochodu Koncern Kia Motors opublikował wczoraj pierwszy szkic nowego samochodu o wyraźnie sportowym zacięciu - modelu pro_cee’d GT . Producent nie zdradza jeszcze wielu szczegółów dotyczących nowego modelu jednak ...
To na przyszłość poszukaj informacji gdzie indziej niż tylko na allegro. A krótko mówiąc odpuść sobie Kamoke chyba, że lubisz problematyczne sytuacje bo takich możesz się spodziewać.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.