LPG w A klasie 140 rocznik 2002

12 Wrz 2010, 10:43

Chciałbym prosić o opinię dotyczącą instalacji gazowej w mercedesie A 140 rocznik 2002. Czy te autko "polubi" taka instalacje, czy wiąże sie to z wieksza liczba problemow? Moze ktos podpowie jaka konkretnie instalacje wybrac? pozdrawiam
PtasiGryps
Nowicjusz

Miejscowość: internet

22 Wrz 2010, 11:54

Patrząc na te silniki ,to to nie są jednostki zbyt nowoczesne(8 zaworowe),nie powinno być żadnych problemów z sekwencją.PAMIĘTAJ :!: Najważniejsza jest jakość montażu,producent komponentów ma drugorzędne znaczenie ,ale?!Są firmy lepsze i gorsze.Jedni polecają BRC ,inni montują a potem okazuje się,że są problemy z serwisem bo nie ma oprogramowania itd.Ja mam zamontowaną instalkę LANDI RENZO,nie zawiodła mnie od 12 lat nigdy :!: ,regularnie ją serwisuję,do następnej maszyny jaką kupię zamontuję sobie Landi Renzo,każę tylko założyć najlepsze wtryskiwacze jakie są na rynku.Naturalnie ktoś inny może tobie polecić inna firmę,ja polecam to co tłukę od kilkunastu lat i zatłuc nie mogę! :wink:
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Złość i agresja - niebezpieczni kierowcy na drodze
    Agresja, wulgarne gesty, utarczki słowne czy nawet fizyczna przemoc wobec innych uczestników ruchu to objawy syndromu "wściekłego kierowcy", zwanego przez psychologów także Mad Maxem1. Złość i agresja przenosi ...