Lublin III 3,5t most tylny

27 Sty 2015, 17:38

Witam wszystkich,

Mam takie pytanie odnosnie mostu tylnego do Lublina o wadze do 3,5t
Mam awarie mostu, poszukuje zamiennika mostu
Znalazlem most od Lublina 3,5 t ( mechanik mowil, ze bedzie pasowal obojetne z ktorego lublina, byle byl do lublina do 3,5t)
Byly 2 rozne mosty , do lublina 2,9t oraz 3,5t

Czy mosty do Lublina 3,5t roznily sie czyms jeszcze oprocz mocowania półosi (4 sruby/6 srob, ja znalazlem taki na 6 srob, tyle samo co w uszkodzonym) ?
Czy most do 3,5t może się różnic jeszcze ilością satelit? Mechanik powiedzial, zeby szukac mostu z 4 satelitami albo od lublina 3,5t.

Pytanie podsumowujące, czy most, który znalazlem będzie pasował? Czy jeszcze dodatkowo sprawdzic ilosc satelit ?

Dzięki wielkie za odpowiedź
maciekmacku
Obserwowany

Prawo jazdy: 02 07 1988
Auto: Nie mam

30 Sty 2015, 16:15

na 90% ten z 6 śrubami będzie miał 4 satelity,
policz jeszcze na wszelki wypadek przełożenie czy ma tyle samo co Twój :ok:
sprawdzenie satelit też nie jest wielkim problemem ;)
Panowie!! Co JEST!! Ciśnienie mi spada! ;)
pocieszny
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z błota ;)

19 Maj 2016, 10:37

Spokojnie możesz oddać swoje auto do naprawy w serwisie samochodowym mieszczącym się przy ulicy Energetyków w Lublinie. Przemiła Pani Agnieszka z obsługi wyjaśni ci wszystko a auto odda w ręce prawdziwego fachowca. Ja za każdym razem jak mam problem z moim Fordem to korzystam z usług tego serwisu.
magdaduda
Nowicjusz

Auto: audi A7
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota Aygo 2018 facelifting
    Toyota Aygo to japoński bestseller, opracowany z myślą o europejskim rynku w studiu projektowym Toyoty ED2 we Francji. Druga generacja tego modelu zadebiutowała w 2014 roku, a w 2018 roku auto przeszło gruntowny facelifting. ...