Witam szukam samochodu do +/-100 tys zł ( po negocjacjach) z mocnym silnikiem , dobrym wyposażeniem i ekonomicznym spalaniem.
Byłem w wielu salonach i moim faworytem jest Ford Mondeo z silnikiem o mocy 203 KM (+turbina)(generalnie 126tys a po negocjacjach 108. - jestem w stanie dołożyć do niego bo jest to b.dobrej jakości auto) Wszystko by było ładnie i fajnie gdyby nie fakt, że nie montują instalacji gazowej ( W moim poprzednim aucie Chevrolet Evanda bez problemu założyli i ładnie gwarancja była). Wszyscy jeżdżą na gazie ale oni nie montują dlaczego ? Jak na własną rękę = utrata gwarancji.
Bardzo spodobała mi się we wnętrzu Kia Optima ale niestety mały silnik i oczywiście znowu brak możliwości zamontowania instalacji gazowej z takiego samego powodu jak wyżej.
I tutaj mnie troszkę zdenerwowali. Teraz zastanawiam się na hybrydą ale niestety jestem kompletnie zielony w tym temacie.
Proszę was o pomoc w wyborze samochodu . Liczę na wasze typy - jestem otwarty na propozycje. Pozdrawiam.
Nie robią LPG ,bo ludzie kupując auto za 100 tyś mają na spalanie na poziomie 8-9l średnio. Hybrydy polecam ,ale ta jest trochę pionierska (dla Kii i Hyundaia) ,więc trudno cokolwiek powiedzieć. Wybierz coś z tego: [link do autocentrum.pl wygasł]
Toyota Avensis Verso (1995–2006) Znana również jako Toyota Picnic, Ipsum albo SportsVan, Toyota Avensis Verso doczekała się dwóch generacji. W założeniu była 6- lub 7-osobowym minivanem z dużym bagażnikiem. Samochodem rodzinnym, który ...
Jadąc wolniej, szybciej dotrzesz do celu! Co można zrobić, by na autostradzie w czasie zwiększonego natężenia ruchu nie tworzyły się korki? W niektórych przypadkach może pomóc… obniżenie dopuszczalnej prędkości! Taką zależność wykazało belgijskie ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.