Lusterka M3

14 Mar 2010, 19:35

Lusterka M3 to tylko na M3, i co z tego że wsadzisz zderzaki Hammana, Zendera czy jeszcze jakiejś innej firmy, jak to nie zmieni tego że dalej będą to WT w stylu M3, jakie możesz spotkać w co 4 Golfie 1.4 z LPG, co 2 Seicento, BMW 316i (co ma z M3 tyle wspólnego co nic), są firmy które produkują różne ciekawsze wzory lusterek do Laguny. Mieć porządne ospojlerowanie i do tego takie lustra :mrgreen: ...Skoro zmieniasz to już po całości a nie tak :mrgreen:
Jedziemy wszędzie gdzie chcemy...bo chcemy....
Jogi4x4
Stały forumowicz

Miejscowość: PZL
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Galloper Pajero Avensis Vito
Silnik: TD/DI-D/D4-D/CDI
Paliwo: Diesel
Skrzynia biegów: Manualna

15 Mar 2010, 12:40

Jogi4x4 napisał(a):Lusterka M3 to tylko na M3, i co z tego że wsadzisz zderzaki Hammana, Zendera czy jeszcze jakiejś innej firmy, jak to nie zmieni tego że dalej będą to WT w stylu M3, jakie możesz spotkać w co 4 Golfie 1.4 z LPG, co 2 Seicento, BMW 316i (co ma z M3 tyle wspólnego co nic), są firmy które produkują różne ciekawsze wzory lusterek do Laguny. Mieć porządne ospojlerowanie i do tego takie lustra :mrgreen: ...Skoro zmieniasz to już po całości a nie tak :mrgreen:

Szczerze to nie za bardzo zrozumiałem o co Ci chodzi w tym co napisałeś :roll:
wlodi
Początkujący

Miejscowość: Lublin

19 Mar 2010, 08:51

wlodi, a ja tak :D Że to jest wielki WT :P i popieram Jogi4x4, lepiej kupić oryginalne ospojlerowanie niż bawić się w jakieś wcale nie ładnie wyglądające lusterka m3 :P
wlodi kup jeszcze sobie metrowy spojler :D do tych lusterek :D
JEST:
- Renault Scenic II ph2 1.6 16V LPG 115KM 2008r
- Fiat Panda 1.2 8V LPG 60KM 2003r
- Ford Galaxy 1.9 TDI 115KM 2000r
- ZIPP VZ-2 125cm3 2015r
Luke16
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: KNZ
Prawo jazdy: 12 03 2008
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Scenic II ph2/Panda II/Galaxy
Silnik: 1.6/1.2/1.9
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2008

19 Mar 2010, 16:55

Wieś tuning to lusterka takie:
[link do oferty na Allegro wygasł]
1/4 MILI
skarbimierz
Początkujący

Miejscowość: Skarbimierz

23 Mar 2010, 19:51

co prawda to prawda xD tak ,, piękne " lustereczka to tylko na allegro :), a to co napisał Jogi4x4 trzyma się kupy. Wiadomo że lepiej mieć oryginalne autko niż np. lagune z lusterkami od bmw :D... nie ma co się bawić w wielokrotnie kopiowane style. lepiej pojechać do firmy ktora się tym zajmuje i przygotować jakiś nie powtarzalny projekcik który nie dość że będzie wyjątkowy to i będzie rzucał się w oczy gdyż jak już napisałem będzie wykonany profesjonalnie. Od razu uprzedzam tych którzy napiszą ,, na to trzeba mieć kase ". Owszem ale kto powiedział że trzeba mieć wszystko od razu. lepiej mieć dobry projekt i ,, składać " autko po woli niż kupić pierwsze lepsze części i wmawiać sobie że nasze autko ładnie wygląda :) ...Ale to jest tylko moje zdanie i nikomu jego nie narzucam :). Każdy ma swój gust i swoje przemyślenia i trzeba to uszanować.

Pozdrawiam.
Samochód jest bogiem, prędkość nałogiem, nitro zabawą a tuning podstawą ;-)
conest997
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 4
Miejscowość: Olsztyn
Auto: BMW E36 coupe 2.0 170 km

29 Kwi 2010, 18:11

Dokładnie, zgadzam się z przedmówcami - lusterka M3 jest świetne, ale na BMW M3. Jest to typowy "wieś tuning" moim zdaniem, a najlepsze są lusterka chromowane ;) To "coś" nigdy nie pasuje ;)
pawelMX6
Aktywny
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Gdynia
Auto: Nie mam
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nowe systemy miejskie we Włoszech wdrożone przez Kapsch
    Firma Kapsch TrafficCom, specjalizująca się w innowacyjnych rozwiązaniach z zakresu telematyki transportu, wygrała kolejne trzy przetargi na przygotowanie oraz wdrożenie inteligentnych systemów zarządzania ruchem miejskim ...